Demi Lovato:

Deler kyssebilde med ny mann

- Jeg er glad på dine vegne, men dette bekymrer meg.

FORELSKET: Det kan virke som om lykken smiler til Demi Lovato igjen etter et tøft år. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Det kan virke som om lykken smiler til Demi Lovato igjen etter et tøft år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I september avslørte «Bachelor in Paradise»-stjernen Mike Johnson (31) at han og Demi Lovato (27) hadde en riktig god tone seg i mellom.

- Demi Lovato og jeg dro på date. Den kvinnen er ganske så forbløffende og fantastisk. Og det er alt jeg vil si om den saken, fortalte Johnson til Entertainment Tonight.

Men romansen ble kortvarig, og for to uker siden skal duoen ha avsluttet flørten.

- De dro på et par dater og tekstet hverandre daglig, men det var aldri et seriøst forhold. Det er ingen vonde følelser mellom dem, timingen passet bare ikke fordi de begge var så opptatte på hver sin kant, fortalte en kilde til Us Weekly da.

Men nå kan det virke som om «Confident»-stjernen har klart å rydde plass til litt kjærlighet i sin hektiske hverdag likevel.

Onsdag deler nemlig popstjernen et kyssebilde av seg selv og den Los Angeles-baserte modellen Austin Wilson (25) med sine over 75 millioner følgere på Instagram.

Som tekst står det kort og godt «Mitt hjerte».

View this post on Instagram

My ❤️...

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Delte meninger

I skrivende stund har posten ligget ute i 12 timer og fått 2, 5 millioner likes og 22.000 kommentarer.

Mens en rekke fans og kjendisvenner gratulerer det nye paret, så er det også mange som virker å være bekymret på Lovatos vegne.

I juli 2018 sjokkerte nemlig 27-åringen en hel verden da hun ble hastet til sykehuset etter det som ble omtalt som en angivelig overdose. Først måneden etter ble hun skrevet ut fra sykehuset, og derfra dro hun direkte til avrusning.

En ny kjæreste ser derfor kanskje noen som på et skritt i feil retning.

- De sier at man ikke skal involvere seg i nye forhold det første året etter rehab fordi man trenger å fokusere på seg selv! Forhåpentligvis har du det bra og ikke lar dette påvirke deg!!!! skriver en.

- Jeg er glad på dine vegne, men dette bekymrer meg, deler en annen.

Saken fortsetter nedenfor.

OVERDOSE: 24. juli ble sangeren Demi Lovato fraktet til sykehus etter en overdose. Nå takker hun familie og fans for at hun fortsatt er i live. Video: CNN Vis mer

- Jeg tror ikke dette er et bra valg, kommenteres det.

- Jeg elsker å se hvordan alle bare forventer at han selger dop på grunn av alle tatoveringene hans. Det er så mange umodne mennesker i denne verden, påpeker enda en.

Demis nye flamme har også delt et bilde av seg selv og sangfuglen på sin Instagram-konto.

«My Love» har han skrevet som tekst.

View this post on Instagram

My Love🥰

A post shared by 🌴 LA🌴 (@austingwilson) on

Mistet kompisen

Ifølge Us Weekly er det foreløpig ikke kjent når duoen begynte å date hverandre, men nettstedet spekulerer i om de kan ha kommet nærmere hverandre etter dødsfallet til deres felles venn Thomas Trussell III sist måned. Trussell døde av en overdose bare 31 år gammel den 8. oktober, og begge to har hedret hans minne i etterkant.

Mens Lovato tatoverte en «T» på armen sin, så delte Wilson et bilde av ham og Trussell, som også var modell, på Instagram hvor han kalte ham «en spesiell sjel med det største hjertet».

Austin Wilson skal på lik linje med Demi også ha slitt med rus tidligere, men feiret ett år som edru i vår. Det kommer frem i denne posten moren hans la ut på sosiale medier i mai:

«Lyver ikke til seg selv»

Under Teen Vogue Summit i Los Angeles tidligere denne måneden, fortalte Lovato hvordan veien tilbake til livet som edru har vært. I en samtale med magasinets sjefredaktør om styrke og kjærlighet til seg selv, delte hun følgende fra scenen:

- Vi hører hele tiden begrepet «å ha et positivt kroppsbilde». For å være ærlig, så føler jeg meg ikke alltid positiv til kroppen min. Noen ganger liker jeg ikke det jeg ser, men jeg sitter ikke og dveler ved det. Jeg lyver heller ikke til meg selv, forklarte hun, ifølge Us Weekly.

15 måneder etter sykehusinnleggelsen lærer «Sorry Not Sorry»-sangeren hvordan hun skal elske seg selv igjen. Dette ved å lytte til kroppen, omfavne dens naturlige skjønnhet og trene uten å presse seg til det ekstreme.

Og til tross for sine personlige problemer, så ser Lovato lyst på fremtiden.

- Når jeg ser meg selv i speilet, så ser jeg noen som har kommet seg gjennom mye. Jeg ser en fighter. Jeg ser ikke en verdensmester, men jeg ser en fighter og en sterk kvinne. En som vil fortsette å kjempe uansett hva som måtte komme, delte hun.

Smuglet kokain

Demi Lovato har selv tidligere vært åpen om sine problemer med rus og psykiske problemer. Hun har dessuten uttalt at hun trodde hun skulle være død før hun fylte 21.

I 2012 hevdet hun imidlertid at hun var blitt rusfri etter et lengre opphold på en avrusningsklinikk, men fem år senere røpet hun derimot i en dokumentarfilm at dette var løgn.

- Jeg fulgte ikke programmet mitt, jeg var ikke klar for å bli edru, sa hun i «Demi Lovato: Simply Complicated».

På dette tidspunktet var hun så avhengig av narkotiske midler at hun smuglet med seg kokain hvor enn hun skulle.

- Jeg sneik det med meg på fly, jeg sneik det til meg på toaletter, jeg tok det i skjul gjennom hele kvelden … Jeg var ruset i typ to måneder, der jeg brukte det hver dag, sa hun i dokumentaren.

LES OGSÅ: Cooper og Shayk: - De tåler ikke være under samme tak

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer