Khloé Kardashian:

Deler kryptiske meldinger

Khloé forvirrer med kryptiske beskjeder etter at Tristan flyttet til Boston.

KRYPTISKE MELDINGER: Dagen etter at Tristan Thompson hadde flydd over til Boston, delte Khloé Kardashian flere kryptiske sitater på Instagram. Foto: NTB
KRYPTISKE MELDINGER: Dagen etter at Tristan Thompson hadde flydd over til Boston, delte Khloé Kardashian flere kryptiske sitater på Instagram. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det hersket i en lang periode full forvirring rundt forholdet mellom «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen Khloé Kardashian (36) og Tristan Thompson (29).

Duoen har datteren True (2) sammen, men gikk som kjent fra hverandre etter at basketballstjernen ble tatt på fersken i å være utro mot Khloé - flere ganger.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

I juli verserte det derimot rykter om at de to skulle ha funnet tilbake til hverandre. Tre måneder senere skrev amerikanske medier at de offisielt var sammen igjen.

Kryptiske beskjeder

Fansen kunne puste lettet ut, men de har også uroet seg for Khloé i ettertid.

Tristan signerte nemlig nylig for basketballaget Boston Celtics, noe som betyr at han flytter til østkysten av landet.

Det store spørsmålet var imidlertid om Khloé, som er bosatt like utenfor Los Angeles i likhet med resten av Kardashian-familien, ville følge etter ham.

Ifølge Daily Mail var stjernens storesøster, Kim Kardashian West (40), raskt ute og gratulerte 29-åringen med den nye kontrakten, og skrev «Boston, her kommer vi!».

36-åringen holdt seg derimot taus om kjærestens flytting.

Søndag delte stjernen imidlertid flere sitater under Instagrams historiefunksjon - dagen etter at Tristan hadde flydd til Boston.

Meldingene hadde en noe tankefull tone.

«Gi slipp», postet 36-åringen, før hun fulgte opp med følgende:

«Ja, de oppførte seg dårlig mot deg, men du gjør deg selv vondt jo lenger du holder på naget».

KRYPTISK MELDING: Dagen etter at Tristan Thompson hadde flydd over til Boston, postet Khloé Kardashian flere kryptiske sitater på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram
KRYPTISK MELDING: Dagen etter at Tristan Thompson hadde flydd over til Boston, postet Khloé Kardashian flere kryptiske sitater på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Videre delte TV-personligheten beskjeder av mer positiv art:

«Ikke la de dårlige dagene lure deg til å tro at du har et dårlig liv», lyder en.

«Hvis du virkelig har et rent hjerte, kommer du til å vinne til slutt. Husk det», er ordlyden i en annen.

«Tell velsignelsene dine, ikke problemene dine», avsluttes det med.

Om meldingene har noe med Tristans flytting å gjøre vites altså ikke.

Utroskapsskandale

De som har fulgt med på realityserien «Keeping Up with the Kardashians», vet at forholdet mellom Khloé og Tristan var turbulent, og preget av blant annet utroskap og ville rykter.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

Det endte på ingen måte godt, men realitystjernen har tidligere uttalt at hun prøver å tilbringe tid med 29-åringen grunnet datteren de har sammen.

Realitystjernen har flere ganger vært åpen om bruddet og Tristans utroskap.

Basketballspilleren ble i 2019 tatt i å kysse Kylie Jenners (23) daværende bestevenninne, Jordyn Woods (23), etter først å ha vært utro i 2018 - mens Khloé var høygravid. Siden den gang har medier verden over skrevet side opp og side ned om trekantdramaet, som resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling.

UTRO: Det ble slutt mellom stjerneparet da Tristan var utro. Nå har de imidlertid funnet tilbake til hverandre. Foto: Splash News/NTB
UTRO: Det ble slutt mellom stjerneparet da Tristan var utro. Nå har de imidlertid funnet tilbake til hverandre. Foto: Splash News/NTB Vis mer

Khloé har imidlertid vært bestemt på at hun ikke kommer til å holde Tristan unna datteren, uansett hvordan hennes egne følelser overfor ham måtte være.

- Åh, det er tøft. Det er ikke lett. Det hadde vært enklere for meg å holde datteren min unna … Men han har aldri såret True. Han og jeg har vårt forhold, og Tristan og True har sitt. Jeg vil aldri gå mellom det. Jeg tror ikke på det, sa hun i en podkast i fjor, som ble gjengitt av Entertainment Tonight.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

I oktober uttalte en kilde til E! News at ting tilsynelatende gikk på skinner for Khloé og Tristan på det tidspunktet.

- De er sammen og er veldig lykkelige. Hun er veldig glad for at han er der, og ting har gått skikkelig bra for dem. Tristan har gjort alt i sin makt for å være med henne. Han har sagt unnskyld igjen og igjen og sverger på at han er forandret, sa kilden, og fortsatte:

- Tristan har dedikert seg til å gjøre det annerledes denne gangen. Khloé håper de kan ha en fremtid sammen, og ser forandringen på ham.

LES OGSÅ: Iskald etter eksens ungpike-flørt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer