Khloé Kardashian:

Deler kryptisk melding ett år etter babysjokket

Realitystjernen kommer med råd.

ALENEMOR: Khloé Kardashian har gått gjennom mye de siste årene. Foto: Stephen Lovekin/Shutterstock/NTB
ALENEMOR: Khloé Kardashian har gått gjennom mye de siste årene. Foto: Stephen Lovekin/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjærlighetslivet til Khloé Kardashian (38) har vært langt fra en dans på roser. Særlig har forholdet til av-og-på kjæresten, Tristan Thompson (31), vært av det turbulente slaget.

I begynnelsen av desember i fjor kom sjokknyheten om at Thompson ventet barn med en annen kvinne.

I mars 2021, mens han fremdeles var sammen med Kardashian, hadde han en het flørt med den personlige treneren, Maralee Nichols (31). Affæren endte med at Nichols ble gravid.

Babyen, en gutt, kom til verden få dager etter graviditeten ble kjent, og etter en farskapstest ble det også bekreftet at Thompson er far til barnet.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Som om ikke det skulle være nok, så ble det i juli kjent at Kardashian og NBA-proffen også skulle ha barn sammen - ved hjelp av surrogati.

- Tristan og jeg venter vårt andre barn. Det skal være en fin tid, men det er litt annerledes denne gangen. Det har vært en vanskelig periode i livet mitt, men det er også begynnelsen på noe positivt, lykkelig og vakkert, fortalte hun gråtkvalt i traileren til den nye sesongen av «The Kardashians».

Videre understreket TV-profilen at hun bestemte seg for å få barn igjen med Tristan før hun fant ut at han hadde gjort en annen kvinne gravid.

- Jeg vil ikke at noen skal tro at jeg gjorde dette etterpå. Hvorfor ville jeg hatt barn med noen som nettopp fikk en baby med en annen?

«Dagens råd»

I august ble eksene, som har datteren True (4) sammen, foreldre til en liten gutt. De nybakte foreldrene er imidlertid ikke kjærester.

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS: Khloé Kardashian er i sjokk etter å ha funnet ut at kjæresten hennes, Tristan Thompson, har vært utro med bestevenninna til lillesøsteren. Video: TV 2 Sumo Vis mer

Det er ingen tvil om at det har vært en tøff tid og mye å fordøye for Khloé, og i helgen kom hun med en kryptisk melding.

«Dagens råd: Du kan ikke få noen til å elske deg ved å gi dem mer av det de allerede ikke setter pris på», skrev hun på historiefunksjonen sin på Instagram, ifølge E! News.

Realitystjernen utdypet derimot ikke noe mer om hvem hun siktet til, men meldingen kommer ganske nøyaktig ett år etter at Thompson ble far som følge av utroskapen, skriver nettstedet.

LES OGSÅ: Tatt av luften etter utroskandale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer