Sarah Harding:

Deler kreftoppdatering: - Jeg kjemper

Den britiske sangstjernen har brystkreft med spredning. Nå gir hun følgerne en oppdatering.

OPPDATERING: I august avslørte Sarah Harding at hun hadde fått kreft. Nå gir hun følgerne sine en oppdatering. Foto: S Meddle/ITV/REX/NTB
OPPDATERING: I august avslørte Sarah Harding at hun hadde fått kreft. Nå gir hun følgerne sine en oppdatering. Foto: S Meddle/ITV/REX/NTB Vis mer
Publisert

I august kom nyheten om at «Girls Aloud»-stjernen Sarah Harding (39) hadde fått påvist brystkreft. Nyheten avslørte hun selv på sosiale medier, der hun blant annet skrev at kreften hadde spredt seg.

«Tidligere i år ble jeg diagnostisert med brystkreft, og for noen uker siden fikk jeg den nedslående beskjeden om at kreften har spredt seg til andre deler av kroppen min», skrev hun.

Nå gir hun følgerne sine nok en oppdatering, denne gang på Instagram. Det gjør hun i et innlegg der hun samtidig deler et barnebilde av seg selv, samt et bokcover.

MAMMAS HELT: Kreftsyke Martin er født med Downs syndrom, og ble seernes yndling i TV-serien «Søsken». Mamma Monica Hennum Steen hadde håpet at de skulle få en kreftfri sommer - men slik ble det dessverre ikke. Video: Svend Aage Madsen / Emilie Rydning. Vis mer

Kjemper hardt

Der skriver 39-åringen at hun ikke har vært på Instagram på en stund, men takker blant annet følgerne sine for at de har vist omtanke den siste tiden. Da hadde hun ikke publisert noe siden august.

«Jeg kan ikke nekte for at ting er vanskelig akkurat nå, men jeg kjemper så hardt jeg bare kan og er så modig jeg bare klarer», innleder hun innlegget med.

Videre skriver sangstjernen at hun har blitt tilbudt en bokavtale, og at hun allerede snart er ferdig med å skrive boka. Det har vært et lyspunkt for 39-åringen, skriver hun.

«Det kom på et perfekt tidspunkt, for det har gitt meg noe gøy og positivt å fokusere på mens jeg har sittet fast hjemme mellom turer til sykehuset for behandling».

UHELBREDELIG: Influenser Elin Kjos hadde vært plaget med hoste i ett år, og trodde at det var astma og allergi. Det viste seg å være uhelbredelig lungekreft. Video: Expressen TV Vis mer

Har vennenes støtte

Sarah Harding ble for alvor kjent da hun slo igjennom i jentegruppa «Girls Aloud» for 18 år siden. Gruppa besto også av Cheryl Cole (37), Nadine Coyle (35), Nicola Roberts (35) og Kimberley Walsh (39).

Gruppa hadde enorm suksess i Storbritannia, der de jevnlig lå på førsteplass på hitlistene. I 2013 sa det imidlertid stopp, og gruppa ble oppløst.

JENTEGRUPPE: «Girls Aloud» gjorde stor suksess i Storbritannia, før de i 2013 ble oppløst. Foto: Ken McKay/REX/NTB
JENTEGRUPPE: «Girls Aloud» gjorde stor suksess i Storbritannia, før de i 2013 ble oppløst. Foto: Ken McKay/REX/NTB Vis mer

Etter at hun først åpnet seg om kreftdiagnosen ble hun raskt omringet med kjærlighet og støttemeldinger. Det inkluderte også hennes tidligere gruppemedlemmer, som var blant flere tusen som kommenterte under innleggene.

Under det første Instagram-innlegget kommenterte både Walsh og Coyle, der sistnevnte skrev at hun var der for venninnen.

«Jeg elsker deg! Du har alltid klart å oppnå mirakler når det trengs! Jeg er her for deg hele veien, og det vil jeg alltid være», kommenterte hun.

«Hjertet mitt er knust. Du er så sterk og modig og vi er her for deg hvert steg på veien», skrev Walsh.

Roberts delte sin støttemelding på Twitter, der hun blant annet skrev at nyheten var overveldende, og Cole svarte ved å skrive en enkel emoji av et knust hjerte.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer