Tuva Fellman:

Deler kreftbeskjed - måtte fjerne bryst

«I mai fikk jeg vite at jeg hadde forstadier til brystkreft», skriver programlederen.

MÅTTE FJERNE ET BRYST: Programleder Tuva Fellman avslører på Instagram at hun fikk forstadie til brystkreft før sommeren. Her med forloveden Ronny Brede Aase. Foto: Andreas Fadum/ Se og hør
MÅTTE FJERNE ET BRYST: Programleder Tuva Fellman avslører på Instagram at hun fikk forstadie til brystkreft før sommeren. Her med forloveden Ronny Brede Aase. Foto: Andreas Fadum/ Se og hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Radioprofil og programleder Tuva Fellman (34) avslører i et innlegg på Instagram at hun ble diagnostisert med forstadie til brystkreft før sommeren.

«Denne posten har jeg gruet meg til å legge ut, men også tenkt at jeg har lyst til å skrive. Ting går ikke alltid som planlagt.I mai fikk jeg vite at jeg hadde forstadier til brystkreft. Denne sommeren skulle jeg bade, gå i fjellet, leke med datteren min og jobbe. Sånn ble det altså ikke.Jeg måtte fjerne hele brystet», innleder hun innlegget med.

Hun skriver videre at det har føltes vilt dramatisk og skummelt, men også trygt. Hun takker deretter helsevesenet med sykepleiere, leger og spesialister.

«Jeg har fått enormt god hjelp og oppfølgning. Endelig er jeg på beina igjen, etter det som har kjentes ut som en evighet, men som egentlig bare har vært noen måneder».

TAR ALT: Den kreftsyke influenseren bestemte seg denne uka for å fjerne alt håret. - Jeg trodde det skulle være vanskelig, skriver hun på Instagram. Video: Instagram / @elin.kjos Vis mer

Hun skriver også at hun nå har én silikonpupp og en vanlig.

«Er det noe jeg skal ta med meg fra alt dette, så er det at dersom det er noe med kroppen din som endrer seg, føles rart eller feil - så må du ta det på alvor».

Tuva Fellman har foreløpig ikke besvart Se og Hørs henvendelse.

Ble foreldre

Tuva Fellman er som kjent i et forhold med radio- og TV-profil Ronny Brede Aase (34). I oktober i fjor kom også den hyggelige nyheten om at paret hadde blitt foreldre for første gang.

Det røpet Fellman i et innlegg på Instagram. Der la hun ut et bilde av Brede Aase som triller den nyfødte datteren.

Sommeren 2019 avslørte paret at de hadde forlovet seg under en norgesferie til Vestlandet. Nyheten om forlovelsen delte de begge på hver sin Instagram-konto.

- Vi er glade og koser oss i Sogn og Fjordane, skrev Ronny og Tuva i en SMS til Se og Hør da forlovelsen ble kjent.

BLITT FORELDRE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman er stolte foreldre, men den første tida med baby er ikke like rosenrødt som alle skal ha det til, ifølge dem. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

Nå har de derimot som nevnt blitt en familie på tre. Barnet meldte sin ankomst rundt et år etter at paret gikk til innkjøp av en del av en tomannsbolig i Oslo.

På tidspunktet de kjøpte boligen hadde de vært sammen i om lag syv år, der fem av årene ble tilbrakt i hver sin by.

LES OGSÅ: Rammet av ny familietragedie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer