AVSLAPPET STIL: Katie valgte også å låne Toms bukser da hun gikk tur med datteren Suri i New York på torsdag. Foto: All Over Press
AVSLAPPET STIL: Katie valgte også å låne Toms bukser da hun gikk tur med datteren Suri i New York på torsdag. Foto: All Over PressVis mer

Deler klær med Tom

- Det er den nye stilen hennes.

SEHER.NO: Hun er kanskje den best kledde fruen i Hollywood, men i det siste har Katie Holmes (29) blitt observert i store, løse herrebukser.

Brunetten, som ofte blir sett i enkle, dyre designerklær, ser ut til å ha lagt sin elsk på ektemannens jeans!

Nå bekrefter også parets stylist til Usmagazine at paret deler på jeansene til Tom.

Og det synes...

Tom Cruise, som tidligere har blitt kåret verdens mest sexy lave mann, er fem centimeter lavere enn sin mørkhårede kone som er 1,75 centimeter på strømpelesten.

Så da kan de i hvert fall se ut til at Tom i det minste har lange bein. Eller så har slanke Katie buksene ungdommelig langt nede på hoftene. I hvert fall så har hun måttet brette buksene flere ganger. Starter hun en ny trend?

Flere har spekulert den siste måneden om Katie er gravid med parets andre barn, og det ville kanskje forklart buksevalget hennes, som er løstsittende og dermed komfortable.

- Det er bare den nye stilen hennes, forklarer derimot en kilde til magasinet.

Katie tilbringer sommeren i New York med familen, hvor hun debuterer på Broadway neste måned i Arthur Millers "All My Sons".

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no

LES OGSÅ: Hva skjedde med Katie Holmes