Cara Delevingne:

Deler kjærlighetserklæring etter bruddryktene

- Jeg føler at jeg har kjent deg hele livet.

ROMANTISK BURSDAGSHILSEN: Cara Delevingne sparte ikke på kruttet da hun skulle gratulere skuespillerkjæresten Ashley Benson på Instagram. Her er duoen avbildet i september. Foto: NTB Scanpix
ROMANTISK BURSDAGSHILSEN: Cara Delevingne sparte ikke på kruttet da hun skulle gratulere skuespillerkjæresten Ashley Benson på Instagram. Her er duoen avbildet i september. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke oppsto det full forvirring rundt forholdet til skuespiller Ashley Benson (29) og modell Cara Delevingne (27). Ifølge ET Online skrev nemlig Delevingne, kjent fra blant annet «Suicide Squad» og «Paper Towns», på sosiale medier at hun og Benson hadde brutt med hverandre.

Twitter-innlegget ble etter kort tid fjernet, men flere fans verden over hadde allerede rukket å få med seg den oppsiktsvekkende nyheten.

Flere spekulerte i om 27-åringen kunne ha blitt utsatt for hacking, da det også dukket opp andre Twitter-innlegg om blant annet utdeling av tusen gratis iPhoner.

Om lag et døgn senere avkreftet imidlertid Benson at det var slutt med modellkjæresten. Det gjorde hun ved å svare «nope» på spørsmål om det var brudd mellom dem fra en av følgerne sine i kommentarfeltet.

Bilder fra fest der Cara Delevingne festet med prinsesse Eugenie i London. Video licensed from Splash News Vis mer

Hyller kjæresten på Instagram

Nå ser det imidlertid ut til at alt er fryd og gammen mellom Benson og Delevingne. I anledning bursdagen til Benson delte nemlig 27-åringen en aldri så liten kjærlighetserklæring til bursdagsbarnet på Instagram.

Innlegget inneholder flere bilder av Benson fra ulike opplevelser de har delt sammen - inkludert et bilde hvor de kysser hverandre i et badekar.

- Gratulerer med dagen Ashley Benson. Det er så mye jeg kunne sagt, men noe jeg elsker og setter størst pris på med oss to er at jeg ikke trenger det fordi du vet at det er alt som betyr noe. Det er meg og deg som er min favoritt. Mitt trygge sted, skriver Delevingne og fortsetter:

- Du lar meg være tullete, du lar meg være vill, du holder meg fri, sikker og nysgjerrig. Jeg føler at jeg har kjent deg hele livet, og jeg er så stolt av å se deg vokse til den kvinnen du alltid har drømt om å være.

Modellen avsluttet Instagram-innlegget med å skrive at hun elsker Bensom samt oppgir alle de ulike kallenavnene hun har til kjæresten, blant annet «sprinkles, angel face, sweet cheeks og grumpy ass».

Benson ser ut til å sette stor pris på den kjærlige gratulasjonen fra kjæresten, da hun kommenterte at hun elsker Delevingne tilbake, og omtalte henne som blant annet sin beste venn.

- Jeg elsker forholdet deres

I kommentarfeltet strømmer det inn med gratulasjoner og emojier med hjerter fra følgerne til 27-åringen. Blant dem som ønsker Benson en fin bursdag er Hollywood-stjernen Reese Witherspoon.

- Gratulerer med dagen Ashley Benson. Jeg feirer deg i dag, skriver Witherspoon.

Flere av følgerne benytter også anledningen til å hylle paret i kommentarfeltet, og det er tydelig at mange ser opp til kjærligheten duoen har for hverandre.

KLINER TIL: Her er stjerneduoen avbildet på flyplassen Heathrow i 2018. Foto: NTB Scanpix
KLINER TIL: Her er stjerneduoen avbildet på flyplassen Heathrow i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer
ROMANTIKK: Cara klarte ikke dy seg med å kysse Ashley på tribunen under US Open Women`s final i september. Foto: NTB Scanpix
ROMANTIKK: Cara klarte ikke dy seg med å kysse Ashley på tribunen under US Open Women`s final i september. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Helt ærlig synes jeg den kjærligheten dere har til hverandre er så nydelig og søt. Jeg håper dere får oppleve mange bursdager og høytider sammen. Gratulerer med dagen Ashley Benson, skriver en.

- Ikke slutt å elske slik dere elsker hverandre. Jeg elsker forholdet deres så mye. Dere er vakre, kommenterer en annen.

Klinte til på Instagram

Det tok et helt år før Ashley Benson og Cara Delevingne omsider bekreftet at de var et par. Bekreftelsen kom kort tid etter at sistnevnte delte et innlegg på Instagram hvor de klinte til.

Noen dager senere, under TrevorLIVE-gallaen i juni bestemte 27-åringen seg for å bekrefte forholdet samt forklare hvorfor hun valgte å dele det hete klippet med Benson på sosiale medier.

- Jeg vet ikke, men det er Pride og det er 50 år siden Stonewall skjedde, men jeg vet ikke, sa hun, og fortsatte:

- Vi har akkurat feiret vårt første år sammen, så hvorfor ikke ...

LES OGSÅ: Nå blusser utro-skandalen opp igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer