Lene Alexandra Øien:

Deler kjærlighetsbilder på felles Instagram-profil

Nyforlovede Lene Alexandra og Karl Erik holder lite tilbake på sosiale medier.

DELER KJÆRLIGHETEN: Lene Alexandra Øien og forloveden har allerede delt over sporty og romantiske 20 bilder på sin nye, felles Instagram-profil.
Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix
DELER KJÆRLIGHETEN: Lene Alexandra Øien og forloveden har allerede delt over sporty og romantiske 20 bilder på sin nye, felles Instagram-profil. Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix Vis mer

For noen uker siden kunne Lene Alexandra Øien (36) avsløre på Instagram at hun har fått seg fast følge. Kort tid etterpå avslørte hun at kjæresten Karl Erik Overn (29) fridde på parets ferietur til Miami.

Fitnessutøveren har i lang tid lagt ut bilder av seg og forloveden mens de trener og spiser sammen. De har felles interesse for helse og en sunn livsstil.

For et par uker siden opprettet de derfor en felles Instagram-profil med navnet «happyandfitcouple». Her har de allerede delt over 20 bilder og fått om lag 2500 følgere.

- Aldri undervurder potensialet i en god samtale, var parets budskap til dette bildet:

De la også ut bilde fra ferieturen til Miami, hvor de forlovet seg.

- Jeg følte det var som en drøm. Det har ikke helt gått opp for meg at vi faktisk skal gifte oss neste år, sa hun til VG kort tid etter forlovelsen.

Sjekket opp på Instagram

- Karl Erik sjekket meg opp på Instagram. Jeg visste ikke hva slags mann jeg ville ha eller hva jeg trengte før jeg traff ham. Han gjør at jeg føler meg som en enda sterkere utgave av meg selv. Så er han veldig snill, og passer på at jeg ikke jobber for mye, har hun sagt i et tidligere intervju med Se og Hør.

36-åringen la også til at Karl Erik er leder, foredragsholder og coach. Han har bakgrunn som skiløper, og har studert ved NTNU.

Lene Alexandra la ut et bilde på sin egen Instagram-profil da hun bekreftet forholdet. Dette bildet har de nå også delt på sin felles konto.

You and me, honey ❤️ @lenealexandra ❤️ @karlerikovern #forever

A post shared by Happyandfitcouple (@happyandfitcouple) on

36-åringen la til at paret deler lidenskap for fysisk aktivitet, og at de har et mål om å gjøre verden gladere og sunnere sammen.

- Vi lever nå og begge er «all in». Vi er opptatt av å prioritere kjærligheten og helsen i livet vårt, sa hun til Se og Hør etter at forholdet ble kjent.

MAGEØVELSER: Lene Alexandra Øien er personlig trener, og viser deg her noen øvelser for hvordan du kan fjerne feriefettet. Video: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

Topplasseringer

Ved siden av å starte trenings- og kostholdskonseptet LA Lifestyle, har blondinen satset beinhardt på bikinifitness.

Hun har hentet hjem flere topplasseringer på konkurransenivå, men i januar delte hun, igjen på Instagram, at hun hadde valgt å legge bikinifitness på hylla.

«Akkurat nå ser jeg ikke helt meningen med det. Jeg konkurrerte først og fremst for å lære. Etter to år med konkurranse, fem kilo tyngre i muskler og fire pokaler og pallplasseringer, føler jeg at jeg har lært nok til at jeg ønsker å bevege meg ut av fitnessmiljøet», skrev 36-åringen den gang.

LES OGSÅ: - Jeg ble ikke akkurat steinrik