Lene Alexandra Øien:

Deler kjærlighetsbilder på felles Instagram-profil

Nyforlovede Lene Alexandra og Karl Erik holder lite tilbake på sosiale medier.

DELER KJÆRLIGHETEN: Lene Alexandra Øien og forloveden har allerede delt over sporty og romantiske 20 bilder på sin nye, felles Instagram-profil.
Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix
DELER KJÆRLIGHETEN: Lene Alexandra Øien og forloveden har allerede delt over sporty og romantiske 20 bilder på sin nye, felles Instagram-profil. Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For noen uker siden kunne Lene Alexandra Øien (36) avsløre på Instagram at hun har fått seg fast følge. Kort tid etterpå avslørte hun at kjæresten Karl Erik Overn (29) fridde på parets ferietur til Miami.

Fitnessutøveren har i lang tid lagt ut bilder av seg og forloveden mens de trener og spiser sammen. De har felles interesse for helse og en sunn livsstil.

For et par uker siden opprettet de derfor en felles Instagram-profil med navnet «happyandfitcouple». Her har de allerede delt over 20 bilder og fått om lag 2500 følgere.

- Aldri undervurder potensialet i en god samtale, var parets budskap til dette bildet:

De la også ut bilde fra ferieturen til Miami, hvor de forlovet seg.

- Jeg følte det var som en drøm. Det har ikke helt gått opp for meg at vi faktisk skal gifte oss neste år, sa hun til VG kort tid etter forlovelsen.

Sjekket opp på Instagram

- Karl Erik sjekket meg opp på Instagram. Jeg visste ikke hva slags mann jeg ville ha eller hva jeg trengte før jeg traff ham. Han gjør at jeg føler meg som en enda sterkere utgave av meg selv. Så er han veldig snill, og passer på at jeg ikke jobber for mye, har hun sagt i et tidligere intervju med Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer