Liam Hemsworth:

Deler kjærlig hilsen til Miley etter bruddet

Liam Hemsworth får enorm støtte fra fansen etter Instagram-innlegget om bruddet med sangstjernen.

SJOKKBRUDD: I helgen kom den triste nyheten om at stjerneparet Miley Cyrus og Liam Hemsworth har besluttet å gå hver til sitt. Nå bryter sistnevnte tausheten med en kjærlig hilsen til sangstjernen på Instagram. Foto: NTB Scanpix
SJOKKBRUDD: I helgen kom den triste nyheten om at stjerneparet Miley Cyrus og Liam Hemsworth har besluttet å gå hver til sitt. Nå bryter sistnevnte tausheten med en kjærlig hilsen til sangstjernen på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I helgen mottok fans verden over den sjokkerende beskjeden om at stjerneparet Liam Hemsworth (29) og Miley Cyrus (26) har gått hver til sitt, knappe åtte måneder etter at de giftet seg.

Siden helgen har det blitt skrevet opp og ned om stjerneparet, og oppmerksomheten rundt bruddet ble ikke akkurat mindre etter at Brody Jenners (35) ekskone, Kaitlynn Carter (30), ble observert i hete omfavnelser med Miley på ferie i Italia nylig.

Det er ingen tvil om at bruddet mellom Miley og Liam rystet fans verden over, og kort tid etter at nyheten ble kjent valgte førstnevnte å uttale seg. Det gjorde hun i en kryptisk melding delt på Instagram.

Kjærlig hilsen til Miley

I går meldte også tabloidavisen Daily Mail at Liam skal ha brutt tausheten om bruddet, og skrev at Liam skal ha innrømmet at han har hatt det tøft etter separasjonen fra Miley.

- Du forstår ikke hvordan det er, skal Liam Hemsworth angivelig ha sagt til australske Daily Mail da han ble spurt om sjokkbruddet.

I morgentimene tirsdag gikk imidlertid stjernen ut på Instagram og avkreftet at han har uttalt seg til noen journalister eller medier om bruddet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer