Liam Hemsworth:

Deler kjærlig hilsen til Miley etter bruddet

Liam Hemsworth får enorm støtte fra fansen etter Instagram-innlegget om bruddet med sangstjernen.

SJOKKBRUDD: I helgen kom den triste nyheten om at stjerneparet Miley Cyrus og Liam Hemsworth har besluttet å gå hver til sitt. Nå bryter sistnevnte tausheten med en kjærlig hilsen til sangstjernen på Instagram. Foto: NTB Scanpix
SJOKKBRUDD: I helgen kom den triste nyheten om at stjerneparet Miley Cyrus og Liam Hemsworth har besluttet å gå hver til sitt. Nå bryter sistnevnte tausheten med en kjærlig hilsen til sangstjernen på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I helgen mottok fans verden over den sjokkerende beskjeden om at stjerneparet Liam Hemsworth (29) og Miley Cyrus (26) har gått hver til sitt, knappe åtte måneder etter at de giftet seg.

Siden helgen har det blitt skrevet opp og ned om stjerneparet, og oppmerksomheten rundt bruddet ble ikke akkurat mindre etter at Brody Jenners (35) ekskone, Kaitlynn Carter (30), ble observert i hete omfavnelser med Miley på ferie i Italia nylig.

Det er ingen tvil om at bruddet mellom Miley og Liam rystet fans verden over, og kort tid etter at nyheten ble kjent valgte førstnevnte å uttale seg. Det gjorde hun i en kryptisk melding delt på Instagram.

Kjærlig hilsen til Miley

I går meldte også tabloidavisen Daily Mail at Liam skal ha brutt tausheten om bruddet, og skrev at Liam skal ha innrømmet at han har hatt det tøft etter separasjonen fra Miley.

- Du forstår ikke hvordan det er, skal Liam Hemsworth angivelig ha sagt til australske Daily Mail da han ble spurt om sjokkbruddet.

I morgentimene tirsdag gikk imidlertid stjernen ut på Instagram og avkreftet at han har uttalt seg til noen journalister eller medier om bruddet.

I Instagram-innlegget valgte han også å bryte tausheten om bruddet med sangstjernen på overraskende vis - med en kjærlig hilsen.

- Hei alle sammen. En rask beskjed om at jeg og Miley nylig separerte oss og jeg ønsker henne ingenting annet enn en god helse og lykke fremover, skriver Liam til et bilde av en solnedgang over stranden, og fortsetter:

- Dette er en privatsak, og jeg har ikke uttalt eller kommer til å uttale meg til noen journalister eller medier. Eventuelle rapporterte sitater som tilskrives meg er falske. Fred og kjærlighet, skriver stjernen i innlegget.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Får støtte fra fansen

I kommentarfeltet under innlegget strømmer det inn med støttende og kjærlige ord til den nysingle Hollywood-stjernen. Flere av fansen drar også frem de nye bildene av Kaitlynn og Miley i hete omfavnelser, og mener at Liam fortjener bedre.

- Miley fortjente deg aldri. Du fortjener bedre. Hun burde skamme seg over det hun har gjort. Vi elsker deg Liam, skriver en av følgerne.

STØTTES: Etter at Liam Hemsworth uttalte seg om bruddet for første gang i et Instagram-innlegg, har han mottatt massiv støtte fra fansen sin. Foto: NTB Scanpix
STØTTES: Etter at Liam Hemsworth uttalte seg om bruddet for første gang i et Instagram-innlegg, har han mottatt massiv støtte fra fansen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg hater å høre dette og jeg applauderer deg for måten du har håndtert de dumme mediene. Jeg kan ikke forestille meg hvor vanskelig det må være å måtte takle frekke mennesker og medier oppi det hele. Hold hodet ditt høyt og vær sannferdig mot deg selv. Sender deg gode vibber, skriver en annen.

- Du fortjener noen som vil være en god kone og en god mor for dine fremtidige barn, noen som ikke gjør en vill handling selv om hun allerede er gift. Gud elsker deg, skriver en tredje.

Prøvde å redde ekteskapet

I etterkant av det nylige bruddet mellom stjernene har internasjonale medier spekulert heftig på hva som kan være årsaken. Ifølge TMZ skal duoen ha vært separert i flere måneder etter å ha hatt problemer i forholdet.

Sangstjernen skal angivelig ha prøvd etter beste evne å redde ekteskapet, og skal ha presset Liam til å prøve parterapi, men mislyktes.

- Han var ikke i nærheten av å møte henne halvveis, forteller en kilde til TMZ.

Kjendissnettstedet skriver videre at Miley ikke begynte å tilbringe tid med Kaitlynn Carter før etter bruddet med Liam, men ifølge The Sun skal den angivelige flørten mellom Miley og Kaitlynn likevel ha kommet som et stort sjokk på Liam.

View this post on Instagram

L❤️VE YOU Valentine @liamhemsworth

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

- Ekteskapet er over og Liam er helt knust, mens Miley tar igjen for tapt tid. Han vil slå seg til ro og få en familie med barn, men det er langt ifra det Miley ønsker akkurat nå, hevder en kilde overfor The Sun og fortsetter:

- Hun gjorde det klart for ham at hun vil ha det gøy med andre menn og kvinner, men det er noe han alltid har hatt vanskeligheter med å forstå. Nå har det blitt altfor mye, og det finnes ingen måte de kan få forholdet til å fungere akkurat nå.

LES OGSÅ: Venter tvillinger med sin ferske kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer