ER DE FORTSATT KJÆRESTER?: Etter at Lili Reinhart delte en bursdagshilsen til Cole Sprouse i form av en kjærlig hilsen, er det flere som mener at duoen fortsatt er kjærester. Foto: NTB Scanpix
ER DE FORTSATT KJÆRESTER?: Etter at Lili Reinhart delte en bursdagshilsen til Cole Sprouse i form av en kjærlig hilsen, er det flere som mener at duoen fortsatt er kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lili Reinhart og Cole Sprouse:

Deler kjærlig hilsen etter bruddryktene

Det kan se ut til at kjærligheten fortsatt blomstrer mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart.

Publisert

Det ettertraktede «Riverdale»-paret Cole Sprouse (26) og Lili Reinhart (22) har den siste tiden vært utsatt for utallige bruddrykter som har ført til flere negative overskrifter i internasjonale medier.

Ryktene fikk spesielt fart på seg etter at duoen befant seg på Comic-Con messen i San Diego forrige helg, og viste en tydelig avstand fra hverandre.

RART: Forholdet mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart skal angivelig være slutt - men skuespillerne fra «Riverdale» måm av naturlige årsaker møtes i prosesjonell jobbsammenheng. Vis mer

Stjerneduoen som fant kjærligheten i den velkjente Netflix-serien har enda ikke bekreftet at ryktene om et brudd faktisk stemmer, men valgte å dele hver sin Instagram-post med en beskjed til følgerne sine etter de mange overskriftene.

«SISTE NYTT: En pålitelig kilde har bekreftet at ingen av dere vet en dritt», freste Reinhart på sin Instagram-konto, og Sprouse var heller ikke nådig i sitt innlegg på Instagram. Han skrev følgende:

«UTEN SIDESTYKKE: Cole Sprouse og Lili Reinhart konsumerer kjøttet til 'pålitelige kilder' for å komme nærmere deres bakkantinske sexkult».

Kjærlig innlegg

Til tross for rykteflommen om et brudd mellom stjerneparet ingen ende vil ta, kan det se ut til at kjærligheten fortsatt blomstrer mellom de to unge skuespillerne.

Lili Reinhart tok nemlig nylig til Instagram for å dele et kjærlig innlegg i anledning Coles 27 årsdag. Til et bilde av bursdagsbarnet delte stjernen et hjertefølt innlegg.

«Jeg prøvde å finne et dikt som jeg kunne sende deg. Fordi ordene mine sviktet meg. Jeg søkte, men jeg fant ikke noe som var bra nok. Alle kjærlighetsdiktene der ute får det ikke riktig. Ingen andre sine ord kan noensinne passe. De har ikke visst hvilken lykke det er å elske deg», skrev 22-åringen.

Fansen er i ekstase over bursdagshilsenen, og flere har uttrykket sin lettelse over at paret angivelig fortsatt er kjærester.

- Hjertet mitt eksploderte akkurat, kommenterte en av følgerne.

- Det kalles kjærlighet, baby. For et sterkt par, kommenterte en annen.

- Jeg tror de fortsatt dater, kommenterte en tredje med to emojier med hjerter i øynene.

Forventet at det ikke ville vare

Det var i slutten av juli at nyheten om at Cole og Lili angivelig hadde gått hver til sitt etter to år som kjæresten nådde amerikanske medier. E! News skrev blant annet at paret skal ha gått fra hverandre allerede i begynnelsen av sommeren, og at de heller ikke skal bo sammen under filmingen av neste sesong av «Riverdale».

Selv om Lili og Cole enda ikke har kommentert bruddryktene, har flere kilder hevdet at bruddet er et faktum.

TUNG TID: Ifølge flere kilder skal forholdet mellom Lili Reinhart og Cole Sprouse ha vært trøblete mot slutten, og det skal ikke ha kommet som noen overraskelse at det angivelig ble slutt. Foto: NTB Scanpix
TUNG TID: Ifølge flere kilder skal forholdet mellom Lili Reinhart og Cole Sprouse ha vært trøblete mot slutten, og det skal ikke ha kommet som noen overraskelse at det angivelig ble slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ting har føltes veldig tungt i forholdet i en god stund. Til slutt ble det for mye å håndtere, sa en kilde til People.

Kilden uttalte også at bruddet ikke skal ha kommet som noen overraskelse på parets nærmeste.

- Vennene deres forventet at forholdet ikke kom til å vare. Til syvende og sist hadde de veldig ulik personlighet og forskjellige livsstiler som ofte krasjet med hverandre.

Reserverte

Det kommer ikke akkurat som noen overraskelse at duoen ikke har gått ut mot rykteflommen, da de er kjent for å være ganske reserverte når det kommer til forhold og privatliv generelt.

I et intervju med Harper's Bazaar i fjor uttalte blant annet Lili at hun ikke var komfortabel med å snakke om forholdet sitt.

- Jeg kommer ikke til å fortelle deg kjærlighetshistorien min. Det passer seg bare ikke nå, sa hun, og la til at hun generelt taklet dårlig at folk spekulerer rundt kjærlighetslivet hennes.

- Folk vil alltid ha noe å si. Jeg har akseptert det, men det betyr ikke at det ikke er frustrerende når det blir så mye spekulasjoner, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Delte kjærlighets­erklæring til kona

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer