Hanne Sørvaag:

Deler hyggelig nyhet

- Føles helt fantastisk.

LYKKELIG: Artist Hanne Sørvaag og kjæresten flytter fra hovedstaden. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør

LYKKELIG: Artist Hanne Sørvaag og kjæresten flytter fra hovedstaden. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På slutten av 2020 kunne artist Hanne Sørvaag (42) avsløre den hyggelige nyheten om at hun hadde fått seg kjæreste. Den gang var hun ordknapp om sin utkårede, men kunne fortelle at han heter Thomas.

Livet ser ut til å smile om dagen for den folkekjære artisten, og nå kan hun røpe enda en gladnyhet. Sørvaag har nemlig akkurat flyttet fra Oslo til fordel for Sørlandet.

-VELDIG TILFREDS: Influenser Sofie Karlstad svarer på kjæresteryktene. Reporter: Thea Hope. Video: Anna Celine Hanisch / Paramount+. Vis mer

- Alt vi har ønsket oss

Det var på Instagram-story at Sørvaag først delte et glimt av den nye boligen. Nå kan hun bekrefte overfor Se og Hør at hun har gått til innkjøp av hus sammen med kjæresten på Fevik.

- Hvordan føles det?

- Det føles helt fantastisk, det er et helt nydelig hus. Jeg har tidligere bodd i leilighet, så den jeg har i Oslo nå skal jeg selge, forteller Sørvaag.

GLADNYHET: Artisten har all grunn til å smile om dagen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GLADNYHET: Artisten har all grunn til å smile om dagen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

42-åringen legger ikke skjul på at hun er fornøyd med boligkjøpet og at det er alt hun og kjæresten Thomas har ønsket seg.

- Det er et kjempefint hus med sjøutsikt og alt vi har ønsket oss. Kjæresten min har barn så vi ville gjerne ha litt plass til alle. Og jeg trives veldig godt på Fevik og synes det er spennende med en ordentlig forandring i livet, forteller hun til Se og Hør.

Videre kan artisten også avsløre at arealet på huset er på 300 kvadratmeter og at de kjøpte det for 7,1 millioner kroner.

VILLA: Bli med på innsiden av drømmeboligen til Janni Delér på Kypros. Video: Klarna Vis mer

- God plass

Overfor Se og Hør forteller Sørvaag at hun akkurat har flyttet inn og at det føles veldig fint med ny bolig.

På spørsmål om artisten har noen spesielle planer for hvordan hun skal innrede det nye hjemmet på Sørlandet, svarer hun følgende:

- Nei, jeg har ikke det. Nå gjenstår det bare å innrede kjellerstuen til ungene nede. Ellers er alt innredet fra før med både møbler og dekor.

- Så dere har med andre ord allerede kommet dere godt på plass?

- Ja, vi har egentlig det. Vi fikk akkurat levert alle hans (kjæresten, red.anm.) ting i dag, så har jo jeg fremdeles litt igjen i Oslo. Men da er det godt at vi har god plass, avslutter Sørvaag.

LES OGSÅ: - Helt latterlig slitsomt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer