Nicole Kidman:

Deler hett bilde på bryllupsdagen

Kjærligheten mellom Nicole Kidman og Keith Urban er til å ta og føle på, 15 år etter at de ble mann og kone.

LYKKELIG GIFT: Nicole Kidman og Keith Urban har aldri vært fremmed for å vise kjærligheten de føler for hverandre. Her er paret avbildet i 2013. Foto: Stewart Cook/REX/NTB
LYKKELIG GIFT: Nicole Kidman og Keith Urban har aldri vært fremmed for å vise kjærligheten de føler for hverandre. Her er paret avbildet i 2013. Foto: Stewart Cook/REX/NTB Vis mer
Publisert

I 2006 sto skuespiller Nicole Kidman (54) hvit brud, da hun giftet seg med den australske artisten Keith Urban (53). Siden den gang har de fått de to døtrene Sunday Rose (12) og Faith Margaret (10), og ekteskapet står tilsynelatende sterkt.

Fredag 25. juni markerer nemlig at det er 15 år siden ekteparet sa «ja» til et liv sammen, og i den anledning har Kidman gratulert ektemannen på Instagram.

Gratulasjonen er imidlertid av det mer sexy slaget, og reaksjonene har ikke latt vente på seg.

«Skaff dere et rom»

Ekteparet er ikke fremmed for å vise kjærlighet, og har i en rekke anledninger klint til foran fotografer på røde løpere og diverse premierefester.

«BIG LITTLE LIES»: Den stjernespekkede serien, med blant annet Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Meryl Streep på rollelisten, er tilbake med ny sesong. Video: HBO. Vis mer

På Instagram har det derimot blitt mindre tunge opp gjennom tiden. Dét virker det imidlertid som at Kidman nå ønsker å endre.

«Gratulerer med bryllupsdagen, baby», skriver hun fredag, til et bilde av det som kan se ut som Keith som slikker henne på halsen.

Bildet er uten tvil mer dristig enn resten av innholdet på Kidmans profil, men det virker ikke å plage fansen stort.

«Vel, ingen kan noensinne si at disse to ikke er helt ville etter hverandre. Det er sikkert og visst.», har en kommentert under bildet, etterfulgt av emneknaggen #Goals.

«Dere er det heteste paret i min bok! Dere kler hverandre så godt!», har en annen skrevet.

KLINER TIL: Nicole Kidman og Keith Urban klinte til på den røde løperen i 2017. Foto: Rob Latour/REX/NTB
KLINER TIL: Nicole Kidman og Keith Urban klinte til på den røde løperen i 2017. Foto: Rob Latour/REX/NTB Vis mer

Flere uttrykker at de er tomme for ord, mens andre lar det være med en flamme-emoji, som symbol for at det er sexy eller hett. Det er likevel noen som påpeker at innholdet muligens er litt for sexy for Instagram.

«Skaff dere et rom», er det en som skriver.

Vis mer

Mannen i hennes liv

Selv om forholdet til Kidman og Urban tilsynelatende er sterkt, har det likevel ikke det vært plettfritt. Sist i 2018 ble det kraftig spekulert rundt om ekteskapet var på randen, da nære venner av paret hevdet en skilsmisse var rett rundt hjørnet.

Måneder etter at ryktene nådde sladrepressen, viste de seg imidlertid sammen på den røde løperen. Senere samme høst ble all tvil ble feid av banen da paret avkreftet at de skulle skilles.

Året etter snakket Kidman med magasinet People, og da låt det til at ekteskapet var så godt det kunne bli. I intervjuet fortalte Kidman åpenhjertig om starten på forholdet med sin kjære countryartist.

Skuespilleren innrømmet blant annet at hun kun hadde kjent Urban i mindre enn seks måneder før hun visste at han var den rette. Spesielt en romantisk gest fra countrystjernen skal ha fått henne til å innse hva som var i ferd med å skje.

- Han sto ute med blomster klokken fem utenfor holdeplassen jeg bruker å gå av på i New York. Det var da jeg tenkte at «dette er mannen jeg ønsker å gifte meg med», sa hun.

Som lyn fra klar himmel

Ekteskapet til Urban er ikke Kidmans første. Fra 1990 til 2001 var hun gift med filmstjernen Tom Cruise (58), som hun også deler to barn med.

Nicole har tidligere uttalt at det var Cruise som plutselig ville skilles, og at bruddet kom som lyn fra klar himmel. Årsaken til skilsmissen skal ha vært at den kontroversielle scientologikirken, som 58-åringen har vært medlem av siden 1990, ikke likte Nicole.

SKILT: Nicole Kidman og Tom Cruise skilte seg i 2001, etter elleve år som gift. Her er eksparet avbildet i 1998. Foto: REX/NTB
SKILT: Nicole Kidman og Tom Cruise skilte seg i 2001, etter elleve år som gift. Her er eksparet avbildet i 1998. Foto: REX/NTB Vis mer

Det er ikke ofte Kidman snakker om ekteskapet til Cruise, men det har hun tidligere begrunnet med at hun ønsker å respektere sitt nåværende ekteskap.

- Jeg liker ikke å snakke om ekser og ting rundt det, fordi jeg er gift. Jeg er veldig lykkelig gift, og har to små jenter. Så det føles nesten respektløst ovenfor både Tom og Keith å prate om dette. Derfor prøver jeg å holde meg til nåtiden, har hun tidligere uttalt, ifølge The Insider.

LES OGSÅ: Røper detaljer:- «Ikke aktuelt»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer