Anniken Jørgensen:

Deler helseoppdatering: - Jeg er knust

Influenserens «helsemareritt» er ikke over.

DELER ÅPENHJERTIG: Anniken Jørgensen deler kjip nyhet med følgerne. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
DELER ÅPENHJERTIG: Anniken Jørgensen deler kjip nyhet med følgerne. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rett før jul i fjor delte blogger og influenser Anniken Jørgensen (26), også kjent som «Annijor», en oppdatering med følgerne sine. Hun delte at hun hadde blødd i over et halvt år, og at blødningene påvirket kroppen hennes både fysisk og psykisk.

Jørgensen oppsøkte flere leger, og en av beskjedene hun fikk var at hun «var i ubalanse».

I slutten av forrige måned delte imidlertid Jørgensen en gladnyhet. Blødningene hadde endelig stoppet, og influenseren følte seg «endelig fri».

SAMMEN: For første gang viste Anniken Jørgensen og hennes mystiske forlovede «Theo» seg sammen på rød løper. Video: Luna Lea Vis mer

Nå deler influenseren en nedslående nyhet med sine over 276 000 Instagram-følgere.

- Skuffende

Til et svarthvitt bilde på Instagram, skriver TV-profilen at blødningene er tilbake.

«Jeg er veldig, veldig, veldig lei for å fortelle at jeg har startet å blø igjen. Jeg er knust», skriver Jørgensen.

Videre forklarer hun at prevensjon, som var hennes eneste gjenværende mulighet, ikke fungerte nok til å stoppe blødningene.

Til Se og Hør beskriver influenseren det som «skuffende».

- Tydeligvis ikke like viktig

DANSEKLAR: Anniken Jørgensen skal være med i årets sesong av «Skal vi danse». Video: Rød Løper Vis mer

Hun forteller at legene heller ikke vet sine arme råd.

- Legene klør seg i hue virker det som. Det er ingenting som fungerer, men hadde jeg blødd neseblod i tre uker hadde jo noen lagt meg inn på sykehus og skreket «få stoppet dette», skriver hun til Se og Hør, og legger til:

- Å blø ut av tissen i et helt år er tydeligvis ikke like viktig. Det viser jo hvor lite prioritert kvinnehelse er. Jeg må prøve andre piller igjen, rett og slett.

Influenseren forteller at hun har blødd siden hun tok den andre dosen av coronavaksinen i fjor. Men til tross for den kjipe situasjonen, har influenseren fremdeles motet oppe.

FLAUSE: Anniken Jørgensen sendte en direktemelding til Karpes Chirag Patel. Her forteller hun om hvordan det gikk. Video: Thea Hope. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Jeg kan ikke legge meg ned i min egen blodpøl akkurat. Men jeg føler ikke jeg blir tatt på alvor. Vaksinen gjorde dette med meg. Den som «alle» måtte ta, ellers var du jo rene landsforræderen. Og her er jeg, «left alone» med bivirkninger ingen snakker ordentlig om.

«Grått mye»

På Instagram skriver realityprofilen at hun har felt mange tårer over situasjonen.

«Det virker som denne reisen er langt fra over, og jeg har grått så mye over dette. Takk Gud for at jeg ikke prøver å få barn, fordi for øyeblikket kan jeg ikke det. Jeg blir «tvunget» til å bruke prevensjon, og hvis jeg ikke bruker det, blør jeg uten stopp».

DRAMATISK: Det ble dramatisk da realityparet Lisa Anckarman og Henrik Borg var på juleferie i Thailand. Lisa ble lagt inn på sykehus, og nå får vi endelig se hva som egentlig skjedde i deres YouTube-serie «Lisa&Henrik». Video: «Lisa og Henrik»/Steffen Pettersen Vis mer

26-åringen har blødd hver eneste dag, med unntak av en pause på en og en halv måned.

«Jeg har blødd like mye denne perioden som en kvinne gjør i løpet av livet. På ett år».

«Jeg ville gi dere en oppdatering slik at dere vet. Men jeg er født og oppvokst med å vite at «dette også vil gå over». Men noen ganger, er det veldig vanskelig. Det er ikke ofte jeg er tom for ord, men jeg vet ikke hva jeg skal si lenger».

LES OGSÅ: Deler oppdatering etter bruddnyheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer