Ireland Baldwin:

Deler gladnyhet

I 2023 blir kjendisdatterens familie litt større.

GRAVID: Datteren til Alec Baldwin skal bli mamma. Foto: Alexander Pohl/REX/NTB
GRAVID: Datteren til Alec Baldwin skal bli mamma. Foto: Alexander Pohl/REX/NTB Vis mer
Publisert

Ireland Baldwin (27) er datteren til de to Hollywood-stjernene Kim Basinger (69) og Alec Baldwin (64). Ireland er kjent for å være åpen med fans og følgere om det hun holder på med - enten det er kosmetiske inngrep eller en liten videosnutt av en tur i parken.

Nok en gang er kjendisdatteren åpen med følgerne sine, og kan nå dele en gladnyhet. På Instagram, hvor hun har 679 000 følgere, la hun nylig ut et bilde fra en ultralyd.

Det kommer tydelig frem at Ireland i løpet av 2023 kan ønske en liten en velkommen.

GRAVID: Danny er far til Wilder Lea og fødte sin egen datter. Vis mer

«Gratulerer!»

I skrivende stund er det 18 timer siden Ireland la ut bildet. Lykkeønsker og fine ord har falt som perler på en snor i kommentarfeltet.

Blant de som legger igjen kommentarer finner man flere store navn. Paris Hilton (41) har blant annet sendt sine varmeste gratulasjoner til den kommende moren.

Hailey Bieber (26) meddeler at hun gråter - trolig av glede - nå som kusinen hennes skal bli mamma.

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen "Rust" i høst. Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

Blir bestefar

Alec Baldwin skal dermed i 2023 ønske et barnebarn velkommen. Det er imidlertid ikke kjent hva den kommende bestefaren tenker om nyheten.

Tidligere har han og Ireland hatt et noe anstrengt forhold. 27-åringen tilbrakte store deler av barndommen med sin mor, og Alec uttalte på et tidspunkt at datteren var «en tankeløs liten gris».

Tilbake i april 2007 ble det nemlig lekket en talemelding, hvor han kalte sin da elleve år gamle datter for de nedlatende ordene. Dette skjedde midt oppi skilsmissen med Irelands mor, Kim Basinger.

LES OGSÅ: - Jeg ville ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer