Suzanne Svanevik:

Deler gladnyhet

- Vi gleder oss veldig

FAMILIETILSKUDD: Suzanne Svanevik røper at hun skal bli tobarnsmor. Foto: Skjermbilde fra Instagram
FAMILIETILSKUDD: Suzanne Svanevik røper at hun skal bli tobarnsmor. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i fjor ved denne tiden som treningsinfluenseren Suzanne Svanevik (26) ble mor for første gang til en liten jente.

Nå kan imidlertid 26-åringen, sammen med samboeren Alexander Hansen (29), avsløre at lille Vendela skal bli storesøster. Det røpet paret på Instagram.

«Enda en til å forgude. Juli 2023», skriver Svanevik under et innlegg som viser den julepyntede familien på tre.

RØPER DETALJ: Markus Neby avslørte en detalj fra «24-stjerners julekalender» da han gjestet «Kvelden før kvelden» på NRK. Video: NRK Vis mer

- Hektisk

Til Se og Hør kan Svanevik røpe at dette svangerskapet skiller seg ut fra da hun var gravid med sin første datter.

- Formen er bra, men jeg er litt mer sliten i forhold til forrige svangerskap da livet er mer hektisk med en liten aktiv jente, forteller Svanevik som er 12 uker på vei.

Influenseren legger ikke skjul på at det kan bli stressende med to småbarn løpende rundt, men hun er likevel forberedt på den travle tiden.

- Jeg føler vi er mer forberedt på det vi har i vente denne gang. Nå har vi jo vært gjennom det en gang før, men det blir nok en hektisk hverdag med to små så tett.

FORELDRE: Skuespiller Herbert Nordrum og musiker Emilie Nicolas har fått barn. Video: NRK Vis mer

- Vi tror uansett at det blir veldig kjekt, og gleder oss veldig, sier hun avslutningsvis.

- For en opplevelse

Suzanne Svanevik, som kommer fra Bergen, ble for alvor kjent da hun var tenåring og aktivt delte treningsvideoer på YouTube. Her briljerte hun styrkeøvelser som ble svært populære verden rundt.

Nå har treningsprofilen sanket inn over 340.000 følgere på sin Instagram-konto, og her deler hun alt fra treningsinnhold til innblikk i sitt personlige liv, deriblant bilder sammen med familien.

Da parets første datter kom til verden kunne 26-åringen røpe overfor Se og Hør at det føles overveldende, litt skummelt, men mest av alt fantastisk å ha blitt mamma for første gang.

VEKKER OPPSIKT: Den italienske modellen Luca Marchesi vekker oppsikt med kjevetrening på TikTok. Det får folk til å reagere. Vis mer

- Det er jo et nytt menneske som vi skal lære å kjenne, nye rutiner som skal dannes og en ny tilværelse. De første dagene har likevel vært veldig fine og vi koser oss, fortalte hun den gang, og la til:

- Ellers vil jeg si at det er det verste og beste jeg noensinne har gjort. For en opplevelse.

LES OGSÅ: - Var et sjokk for mange

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer