John Legend og Chrissy Teigen:

Deler gladnyhet

John Legend og Chrissy Teigen venter barn.

GRAVID: John Legend og Chrissy Teigen skal bli foreldre igjen. Foto: REUTERS/Mike Blake/NTB.
GRAVID: John Legend og Chrissy Teigen skal bli foreldre igjen. Foto: REUTERS/Mike Blake/NTB. Vis mer
Publisert

For to år siden kom sjokkbeskjeden om at artisten John Legend (43) og modellen Chrissy Teigens (36) mistet sønnen sin Jack.

Teigen ble lagt inn på sykehuset med blødninger fra morkaken. Til slutt hadde sønnen for store komplikasjoner til å overleve. I ettertid har modellen vært åpen om den store sorgen hun og ektemannen satt igjen med.

Men nå kan paret endelig dele den gledelige nyheten at de igjen venter et barn.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

Det delte hun på sin egen Instagram sent onsdag kveld.

«De siste årene har mildt sagt vært tåkete og full av følelser, men gleden har igjen fylt hjem og hjerter» starter hun innlegget hvor hun avslører graviditeten.

Teigen, som har norske aner, ventet lenge med å annonsere graviditeten fordi hun var redd for å miste barnet igjen.

«En milliard sprøyter senere (i beinet i det siste, som du kan se!) har vi en til på vei. Hver avtale har jeg sagt til meg selv, «ok hvis prøvene er positive i dag, vil jeg annonsere det», men så puster jeg lettet ut når jeg hører et hjerteslag og bestemmer meg for at jeg fortsatt er for nervøs», fortsetter hun under gravidbildet.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

Fra før av har hun og Legend datteren Luna Simone (6) og sønnen Miles Theodore (4).

Det var i September 2020 stjerneparet mistet sønnen. I et innlegg på instagram delte de den triste beskjeden den gangen.

«Vi er sjokkert og i den typen dyp smerte du bare hører om, den typen smerte vi aldri har følt før. Vi klarte aldri å stoppe blødningen og gi babyen væsken han trengte, til tross for poser og poser med blodoverføringer. Det var bare ikke nok» skrev hun under det hjerteskjærende bildet.

Nå kan paret se frem til å få sitt tredje barn. Teigen legger ikke skjul på at hun gleder seg.

«Jeg tror aldri jeg kommer til å gå ut av en legetime med mer nerver enn jeg har nå, men så langt er alt perfekt og vakkert, og jeg føler meg håpefull og fantastisk. Ok, det har vært veldig vanskelig å holde dette inne så lenge!» avslutter hun.

LES OGSÅ: Røper babynavnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer