Jessica Szohr:

Deler gladnyhet

14 måneder etter fødselen jubler stjernen nok en gang.

LYKKELIG: Jessica Szohr og kjæresten har tatt et nytt steg i forholdet. Foto: Jordan Strauss/Invision / Television Academy/AP Images/NTB
LYKKELIG: Jessica Szohr og kjæresten har tatt et nytt steg i forholdet. Foto: Jordan Strauss/Invision / Television Academy/AP Images/NTB Vis mer
Publisert

Høsten 2020 avslørte «Gossip Girl»-stjernen Jessica Szohr (37) at hun og kjæresten, NHL-proffen Brad Richardson (37), ventet sitt første barn sammen.

«Full av lykke!» skrev hun til et svart-hvitt-bilde av seg selv med en tydelig kul på magen.

I januar 2021 kom datteren Bowie Ella (1) til verden og Szohr, som fikk sitt gjennombrudd som Vanessa Abrams i tenåringsdramaet, kunne ta fatt på sin viktigste rolle så langt - morsrollen.

COMBACK Ed Westwick gjør comeback som karakteren Chuck Bass fra «Gossip Girl» Vis mer

Gifter seg

Nå kommer nok en gladnyhet fra skuespilleren. Kjæresten har nemlig fridd til henne. Det avslører hun selv på sosiale medier.

«Jeg sa ja», røper 37-åringen sammen med et bilde av seg selv og forloveden, hvor hun holder rundt en flaske musserende vin og samtidig viser frem diamantringen.

Lykkeønskninger har strømmet inn i kommentarfeltet fra fjernt og nært, og «Gossip Girl»-kollega Chace Crawford (36) er en av de som gratulerer turtelduene.

«Elsker dere», skriver han.

Stjerner som Nicky Hilton (38), Hailey Duff (37) og Jamie Lynn Sigler (41) sender også kjærlighet deres vei.

Mens dette blir Szohrs første ekteskap, så har Richardson vært gift en gang før. Han har også datteren Lexi fra sitt første ekteskap.

«Gossip Girl»-stjernen har tidligere vært i et to år langt forhold med kollegaen Ed Westwick (34), kjent som Chuck Bass i serien. Forholdet tok imidlertid slutt i 2010.

LES OGSÅ: - Kunne ikke vært mer stolt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer