Maria Sjarapova:

Deler gladnyhet

Stjernen deler selv den hyggelige nyheten.

ER GRAVID: Maria Sjarapova og forloveden tar forholdet videre. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
ER GRAVID: Maria Sjarapova og forloveden tar forholdet videre. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Natt til onsdag norsk tid kunne den russiske tennisstjernen Maria Sjarapova (35) dele den hyggelige nyheten om at hun og forloveden Alexander Gilkes (42) venter sitt første barn sammen.

«En dyrebar begynnelse. Å spise bursdagskake for to har alltid vært min spesialitet», skriver hun til sine 4,2 millioner følgere på Instagram.

Til teksten har hun også delt et bilde hvor hun viser frem den voksende babymagen, og fansen er i ekstase i kommentarfeltet.

I skrivende stund har hun fått over 125 000 likerklikk.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Frieri

Paret, som altså venter sitt første barn sammen, bekreftet i desember 2020 at de skulle ta forholdet et stort steg videre. Den gang røpet stjernen at Gilkes hadde gått ned på et kne og fridd til henne.

«Jeg har sagt ja fra den dagen vi møttes. Dette var vår lille hemmelighet», skrev hun blant annet den gang.

Forlovelsen kom to år etter at det først ble kjent at tennisstjernen hadde funnet lykken med den britiske forretningsmannen, skriver blant andre E! News.

Sharapova la tenniskarrieren på hylla i 2020 etter 28 år.

Ifølge blant andre Essentially Sports og Tennis World USA har 35-åringen vært bosatt i USA siden 1994.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Tvillingpar ble foreldre samtidig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer