Christer Falck:

Deler gladnyhet

Ble pappa igjen.

BABYLYKKE: Christer Falck har blitt trebarnsfar. Det avslører han selv. Foto: Terje Bendiksby / NTB
BABYLYKKE: Christer Falck har blitt trebarnsfar. Det avslører han selv. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Se og Hør oppdaterer saken!

I november kom den hyggelige nyheten om at programleder Christer Falck (52) og kjæresten Line Vee Hanum (44) venter sitt første barn sammen.

Den gang ble det kjent at termin var over nyttår.

«12. januar 2022 er den store dagen. Vi krangler litt om navn (mitt forslag er Prince Rogers. Hun er ikke helt overbevist). Men siden Line alltid bestemmer, så vinner nok hun», delte han på Facebook.

Og nå er ventetiden endelig over.

OVERRASKER: I en episode av «Kongen befaler» var det en av deltakerne som hadde tatt oppgaven skikkelig på alvor, og overrasket alle med babynyhet. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

Ble pappa igjen

Mandag kan han dele gladnyheten om at de har fått en sønn.

«På torsdag kveld poppet Lil' Mikkel ut. Far har trengt litt ro disse dagene. Line er litt mer cool på det», skriver han på Facebook.

Til innlegget har han lagt ved et bilde av en bitteliten babyhånd.

Se og Hør har sendt en henvendelse til Falck, foreløpig uten svar.

Fra tidligere har han barna Isak (15) og Iben (13) med ekskona Synnøve Macody Lund (45). Falck og Lund gikk hver til sitt i 2011.

Senere samme år ble det kjent at 52-åringen hadde funnet kjærligheten med Line Vee Hanum. Hun var på det tidspunktet pressesjef i TV 3.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Falck har tidligere røpet overfor Se og Hør spesielt én ting han liker svært godt ved kjæresten.

- Det er først og fremst den skakke tanna hennes som gjør henne perfekt. Jeg kunne vært sammen med henne selv om hun hadde vært et monster, så lenge jeg kunne fått lov til å se det asymmetriske smilet hennes en gang iblant.

LES OGSÅ: Tiril Eckhoff røper forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer