Lance Bass og Michael Turchin:

Deler gladnyhet

Kjendisparet har nå blitt fedre.

FORELDRE: Ekteparet røper at de har blitt fedre. Foto: O'Connor/AFF-USA.com/NTB
FORELDRE: Ekteparet røper at de har blitt fedre. Foto: O'Connor/AFF-USA.com/NTB Vis mer
Publisert

I sommer ble det kjent at amerikanske Lance Bass (42), sammen med sin ektemann Michael Turchin (34), skulle bli foreldre til ikke bare én, men to småtasser.

Tvillingnyheten avslørte ekteparet på en nokså kreativ måte, gjennom en videosnutt på videodelingsplattformen TikTok.

I videoen, som var Halloween-inspirert, ble «'N Sync»-stjernen og partneren hjemsøkt av tvillingånder. Snutten endte med plakaten «Two Buns in the Oven», som kan oversettes til «To boller i ovnen».

På Instagram røper nå paret at tvillingene endelig har ankommet verden. Det melder flere medier, deriblant Us Weekly.

Røper babynavn

Til sine over 700 000 følgere røper Bass gladnyheten om at ekteparet har tredd inn i den etterlengtede farsrollen. Under det gledesfylte innlegget skriver 42-åringen:

«Babydragene har ankommet», etterfulgt av flere utropstegn og røde hjerte-emojier.

«Jeg kan ikke uttrykke hvor mye kjærlighet jeg føler nå. Takk for alle de gode ønskene. Det betydde mye. Men, hvordan bytter du en bleie? Ahh», skriver boyband-legenden videre.

BLITT FORELDRE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman er stolte foreldre, men den første tida med baby er ikke like rosenrødt som alle skal ha det til, ifølge dem. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

Turchin på sin side har også delt bildene av tvillingenes fødselssertifikat, og røper samtidig de nyfødtes navn og kjønn.

«Jeg vil introdusere de nyeste medlemmene i Turchin-Bass husholdet: Violet Betty og Alexander James», skriver 34-åringen, og legger til:

«De er perfeksjon og ja, det inkluderer haugevis med bæsj som vi allerede har håndtert. Hjertene våre er fulle. Takk for alle de fine ønskene.»

- Har hatt dårlig hell

De nybakte fedrene har ønsket seg barn i fire år - og delte åpent overfor People om den lange reisen til å bli foreldre.

- Vi støtet på prøverørsbefruktning og surrogati, vi hadde ingen anelse om hva det var. Så å si alle vi kjenner har hatt dårlig hell i begynnelsen. Den første gangen de prøvde, så gikk det ikke, sa Bass til nettstedet.

Videre fortalte Turchin at de i utgangspunktet hadde brukt ni forskjellige eggdonorer, som ikke fungerte av ulike grunner.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

Etter hvert gikk duoen for surrogati, som dessverre endte med spontanabort første gang.

Til slutt klaffet det da de fant en surrogat gjennom skuespilleren Taylor Frey (32), og nå har endelig drømmen om å bli fedre gått i oppfyllelse.

LES OGSÅ: - Det var tortur

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer