Thomas Seltzer:

Deler gladnyhet

Skal bli pappa igjen.

PAPPA: Programlederen avslører at han skal bli pappa igjen. Foto: Lise Åserud / NTB
PAPPA: Programlederen avslører at han skal bli pappa igjen. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder Thomas Seltzer skal bli pappa med kona Cecilie Caroline Waade. Det melder programlederen selv på Facebook.

Det var VG som omtalte saken først.

I 2017 ble det kjent at paret hadde kjøpt leilighet sammen i Trondheim, og samme år ønsket de et nytt familiemedlem velkommen til verden. Da fikk de dattera Ellinor. Waade har i tillegg ei datter fra et tidligere forhold.

- Det er stor stas å få barn når man selv er på vei inn i livets høst, eventuelt vinter, uttalte han i en kommentar til Se og Hør.

GODE RÅD: Erik Follestad og Jon Almaas tilbringer mye tid sammen om dagen. De skal totalrenovere et helt hus. Mellom slaga kan Jon gi gode råd til Erik om den kommende farsrollen han skal tre inn i. Video: Rød Løper Vis mer

Paret ga hverandre sine ja i Frogner kirke i Oslo i 2018. Paret forlovet seg da de var på juleferie i Costa Rica i 2016, under en middag med venner.

- Hvordan føles det å være gift?, spurte Dagbladet Seltzer etter at paret hadde kommet ut av kirka.

- Det er veldig rart, men veldig fint. Det er et stort privilegium å være gift med Cecilie. Nå skal det feires med fest og dans, sa han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer