Cardi B:

Deler gladnyhet

Nå er babyen her.

BABYLYKKE: Artistparet Offset og Cardi B er blitt foreldre igjen. Foto: Jim Ruymen/Shutterstock/NTB
BABYLYKKE: Artistparet Offset og Cardi B er blitt foreldre igjen. Foto: Jim Ruymen/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Cardi B (27) sitt romantiske liv har flere ganger de siste årene vekket oppsikt, av naturlige årsaker. Hun har vært i et høyprofilert ekteskap med rapperen Offset (28), kjent fra raptrioen Migos, men det har ikke gått helt på skinner.I juni avslørte den amerikanske rapperen Cardi B (28) og ektemannen Offset (29) at de ventet sitt andre barn sammen.

Duoen valgte å røpe den hyggelige nyheten mens de opptrådte sammen under BET Awards. Det var artistens valg av sceneklær som da viste frem den struttende babymagen.

Mandag avslører 28-åringen at barnet har kommet til verden. Det gjør hun ved å dele et bilde av seg selv og Offset fra sykehuset hvor de begge sitter i sykehussenga og kikker kjærlig på den nyfødte.

Teksten til bildet viser kun at babyen kom til verden 2. september.

Til People avslører derimot paret at de har fått en liten gutt.

- Vi er overlykkelige over å endelig få møte sønnen vår. Han er allerede høyt elsket av familie og venner, og vi gleder oss til å introdusere ham til søsknene hans, forteller de nybakte foreldrene til nettstedet.

Babyen er parets andre felles barn. Sommeren 2018 ble duoen nemlig foreldre til datteren Kulture Kiari Cephus (3). I tillegg har Offset tre andre barn fra tidligere forhold.

Cardi B og Offset ble sammen tidlig i 2017. Det gikk lenge rykter om at de to også hadde gitt hverandre sine ja, og sommeren 2018 bekreftet sangfuglen at de hadde giftet seg i skjul høsten 2017.

Avsløringen kom rapperen med i et Twitter-innlegg der hun skrev hun følgende:

«Dette er grunnen til at jeg kalte albumet mitt «Invasion of Privacy», fordi de fleste vil gå langt for å finne ut ting om livet ditt».

Ønsket skilsmisse

Kjærlighetsforholdet mellom Cardi B og Offset har derimot vært av det turbulente slaget.

«WAP»-rapperen er særdeles aktiv i sosiale medier, og har delt åpent med fansen hver gang det har gått dårlig mellom henne og ektemannen.

I 2018 kunngjorde hun at hun ønsket å skille seg, bare 15 måneder etter at hun hadde giftet seg, og i et videoklipp på Instagram har musikeren tidligere fortalt at hun og ektemannen hadde hatt problemer i ekteskapet over en lengre periode.

- Jeg har forsøkt å få det til å fungere med faren til barnet mitt en stund nå. Vi er gode venner og businesspartnere. Han er en person jeg alltid kan prate med og det er fortsatt mye kjærlighet mellom oss, men det har ikke fungert på lenge, delte hun åpenhjertig med følgerne sine.

BABYLYKKE: Noen av parene i Discovery+-serien «Singletown» besto testen med glans, mens for andre tok livet en ny vending etter realityserien. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

Videre påpekte rapperen at det ikke var noen sin feil, men at de bare hadde vokst fra hverandre.

Vinteren 2019 virket der derimot som om de fant tilbake til hverandre.

I et intervju med People avslørte Cardi da at de tilbrakte tid sammen igjen.

- Jeg er mye med ham og vi snakker sammen hver dag. Vi gjør vår greie. Det tar tid å få ting til å funke. Du vet, sex og det at vi henger sammen gjør ikke at alle problemer er løst. Det tar tid, og det er både et ekteskap, barn og familie involvert, sa hun.

LES OGSÅ: Følger i storebrors fotspor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer