Kristian Jarland fra «Paradise Hotel»:

Deler gladnyhet

«Paradise Hotel»-Kristian har blitt tobarnsfar.

BABYLYKKE: Kristian Jarland fra «Paradise Hotel» har blitt far for andre gang. Her fra datteren Adeles dåp i 2020. Foto: Privat
BABYLYKKE: Kristian Jarland fra «Paradise Hotel» har blitt far for andre gang. Her fra datteren Adeles dåp i 2020. Foto: Privat Vis mer
Publisert

25 år gamle Kristian Jarland fikk mye oppmerksomhet da han deltok i skandalerealityen «Paradise Hotel» i 2018. Han var den første til å hoppe til køys på hotellet, og vekket også oppsikt med en merkelig hårsveis i en av de mange parseremoniene.

Men siden den gang har det vært svært stille fra den unge bergenseren. Han har ikke vært å se på tv, og holder dessuten en lav profil i sosiale medier.

Tidligere denne uken kunne han imidlertid røpe overfor sine 10 0000 følgere på Instagram at han og kjæresten Emilie Gundersen (24) har fått sitt andre barn.

- Det føles veldig bra å bli pappa igjen, jeg trives godt i rollen, sier den ferske tobarnsfaren til Se og Hør.

Paret har fått en gutt, men navnet ønsker de å holde for seg selv. De ble foreldre for første gang til datteren Adele (1) i oktober 2019.

MYE HÅR: Kristian Jarland fikk mye oppmerksomhet etter at han møtte til en parseremoni med denne sveisen. Nå forteller «Paradise»-deltakeren hva som skjedde. Se hele «Pærra-preik» her: https://youtu.be/qFX7hHQP8Oo Vis mer

- En forskjell

25-åringen beskriver familielivet som helt fantastisk, men innrømmer at det har blitt mer hektisk med to små barn hjemme.

- Det blir en forskjell med to i hus, selvfølgelig. Litt mer travelt enn før, og kanskje litt flere og annerledes rutiner som skal på plass. Men det går seg til, vi føler at vi er veldig tilpasningsdyktige som foreldre, sier Jarland.

TOBARNSFORELDRE: Jarland beskriver familielivet som helt fantastisk. Her er paret i 2019. Foto: Privat
TOBARNSFORELDRE: Jarland beskriver familielivet som helt fantastisk. Her er paret i 2019. Foto: Privat Vis mer

Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren holder for tiden på med å utdanne seg i kjemiprosessfag, og er voksenlærling i faget. Til høsten skal han også begynne på kveldsskole.

25-åringen lever med andre ord et langt roligere liv enn da han var å se på tv for noen år tilbake. Da Se og Hør snakket med han i 2019, kunne han fortelle at det meste av tiden gikk med til jobb og trening.

POSER: Kristian Jarland deler, mot sin vilje, hans beste posering. Se hele «Pærra-preik» her: https://youtu.be/qFX7hHQP8Oo Vis mer

Datter fra før

Det var i juni 2019 det ble kjent at Jarland ventet sitt første barn sammen med kjæresten Emilie Gundersen. I oktober samme år kom barnet til verden.

«Pappa sin perfekte lille jente kom til oss 07.10.10», skrev reality-deltakeren og la til at han var ufattelig stolt over kjæresten Emilie.

Jarland fortalte til Se og Hør at de var svært lykkelige over å bli foreldre for første gang. Den gang hadde ikke barnet fått et navn enda, men navnet endte til slutt på Adele.

- Det er rett og slett kjærlighet. Det føles helt fantastisk for oss, sa han til Se og Hør etter datterens fødsel.

Videre sa realityprofilen at han og kjæresten Emilie gledet seg til tiden framover.

- Vi ser fram til å starte vårt nye liv sammen, og jeg tror tiden framover vil bli fylt med mye glede. Det blir nok hektisk med bleieskift, våkenetter og andre utfordringer, men dette er bare gøy.

LES OGSÅ: - Skikkelig skremmende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer