Kristina Andersen:

Deler gladnyhet

Influenser Kristina Andersen har fått en liten sønn.

BLE MAMMA: Kristina Andersen har fått en liten sønn. Foto: Instagram / Kristinaandersen
BLE MAMMA: Kristina Andersen har fått en liten sønn. Foto: Instagram / Kristinaandersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det bekrefter hun selv på Instagram.

«23.06.21. Friske lille Johannes kom til verden igår og vi kunne ikke vært mer takknemlige. Min lille skatt» skriver den nybakte moren sammen med dette søte bildet av sin nyfødte sønn:

«Noe så vakkert»

Innlegget har i skrivende stund kun ligget ute en halv time og har allerede fått over 5000 likerklikk og 200 kommentarer.

- Noe så vakkert! Gratulerer så uendelig masse. Håper alt er bra med dere alle sammen. NYT, gratuleres det fra Caroline Berg Eriksen som selv er tobarnsmor.

- Åååh gratulerer, skriver Wanda Mashadi etterfulgt av to røde hjerter.

Kristina Andersen (30) har over 77 000 følgere på Instagram, og med dem deler hun jevnlig oppdateringer om interiør, familie- og hverdagsliv. I tillegg har den kjente bloggeren og influenseren i lang tid gitt sine leserne et innblikk på hvordan graviditeten har vært.

For cirka to uker siden innrømmet hun overfor følgere sine at hun begynte å kjenne på at hun gledet seg til å få se den lille, og å føde barnet som hun nå altså har fått sammen med kjæresten Preben.

«Gleder meg så til å treffe deg, lillemann. Spent på om mini i magen er som pappaen sin: Tålmodig og holder seg til planen. Eller som mammaen sin: Utålmodig og aldri likt å vente på noe som helst. Satser på sistnevnte når det kommer til når han vil ut i verden, for å si det sånn!» skrev hun da.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

«Tråkket i salaten»

Til påske i fjor skapte 30-åringen overskrifter da hun inviterte for mange gjester hjem til seg under pandemien.

Det var den gang ikke lov å samles mer enn fem mennesker, en coronaregel Andersen hevdet hun ikke kjente til.

Ifølge VG haglet kritikken fra følgere, og influenseren skrev kort tid etterpå i et innlegg at hun fikk sjokk da hun logget inn på bloggen etter å ha postet bilder av mat og et pent dekket bord.

«Jeg skal ikke bortforklare, for ja – jeg tråkket i salaten her. Men en ting må jeg si. Tror dere virkelig at jeg faktisk hadde vært dum nok til å holde denne middagen og på toppen av alt blogge for flere tusen mennesker at jeg hadde hatt besøk – hvis jeg virkelig var klar over at jeg brøt retningslinjene?», spurte hun, samtidig som hun beklaget hendelsen, ifølge avisa.

LES OGSÅ: Babylykke for «Tutta»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer