Anine Stang:

Deler gladnyhet

Anine Stang og samboeren venter barn igjen.

TOBARNSMOR: Anine Stang venter sitt andre barn. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
TOBARNSMOR: Anine Stang venter sitt andre barn. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2018 delte den norske artisten Anine Stang (36) den hyggelige nyheten om at hun og samboeren Petter Tangmyr ventet sitt første barn sammen.

Noen måneder senere, i februar året etter, ønsket de datteren velkommen til verden. Og nå kan Stang avsløre at de venter sitt andre barn sammen.

Det gjør hun på Instagram søndag, hvor hun skriver «Something’s cooking…». Til teksten har hun delt et bilde av den lille familien sin, hvor man tydelig ser den voksende magen.

Hun har også delt et bilde hvor man ser en «bolle i ovnen».

Til Se og Hør forteller Stang at det blir spennende med et nytt barn.

- Vi er så klart veldig lykkelige og takknemlig over at vi skal få et barn til. Dette svangerskapet har gått ekstremt fort, og jeg allerede over halvveis, og alt har gått veldig fint så langt, forteller hun, og legger til at de ikke aner hva som venter med to barn.

- Men jeg har hørt mange snakke om søskensjalusi, og jeg har begynt å tenke litt på om jeg er nødt til å lage en ny låt til neste baby, fortsetter hun.

Stang skrev nemlig «All My Love» om morskjærligheten hun følte da hun fikk datteren Emmy Adeline, og lurer på om det blir urettferdig om neste ikke får en egen låt som han/hun har vært inspirasjonen til.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

- Usikker på om jeg kunne få barn

Som 14-åring ble artisten diagnostisert med rygglidelsen skoliose, som ifølge Norsk Helseinformatikk er skjevheter i ryggsøylen som er så markante at de kan gi problemer.

På grunn av sykdommen hun fikk i ungdomstiden, var artisten svært bekymret for hvordan en eventuell graviditet og fødsel ville utarte seg. Det har hun tidligere fortalt selv til Se og Hør.

- Jeg var faktisk usikker på om jeg kunne få barn. Men det viste seg å ikke være noe problem i det hele tatt. Jeg hadde den type svangerskap man nesten ikke har lov å snakke høyt om. Jeg hadde nesten ingen plager og ingen komplikasjoner på grunn av sykdommen. Så all den bekymringen var bortkastet, fortalte hun, og la til at hun ikke hadde noen forventninger til å bli mamma.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

- Jeg forberedte meg på å få fødselsdepresjon, og jeg gledet meg ikke spesielt til å bli mamma, da jeg ikke visste hva som ventet meg, fortsatte hun.

36-åringen fortalte at hun ikke forsto hva som skulle skje, men at datterens ankomst endret alt og at alt falt på plass. Og nå skal hun altså bli mor igjen.

LES OGSÅ: Om papparollen: - Brutalt møte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer