Jason Derulo:

Deler gladnyhet

- Han er alt jeg ikke visste at jeg trengte.

BABYLYKKE: Jason Derulo ble pappa for aller første gang. Foto: Steven Ferdman/Getty Images/AFP/NTB
BABYLYKKE: Jason Derulo ble pappa for aller første gang. Foto: Steven Ferdman/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

I slutten av mars kom den hyggelige nyheten om at «Savage Love»-stjernen Jason Derulo (31) ventet sitt første barn med kjæresten Jena Frumes (26).

Dette avslørte artisten selv med en video på Instagram hvor han kysset Frumes struttende babymage.

«Kan ikke være mer spent på det nye kapittelet i livet vårt», skrev han som tekst.

Fikk en sønn

Denne uka tok Derulo nok en gang til sosiale medier for å kunngjøre at babyen, en liten gutt, nå har kommet til verden.

«Den lykkeligste dagen i livet mitt var å ta med sønnen vår (Jason King Derulo) hjem. Han er så heldig som har en så sterk og kjærlig helt som mor», skrøt han til sine nærmere ni millioner følgere sammen med en søt video av den nyfødtes første timer på sykehuset.

Derulo og Frumes møttes på et treningssenter før pandemien, og begynte å date etter kort tid etterpå, ifølge People.

Den nybakte moren har postet en bildeserie av seg selv, sønnen og Derulo på sin Instagram-profil. Og avslører samtidig at babyen ble født lørdag 8. mai.

«En lite innblikk av min første uke med vår sunne, kjekke lille konge. Livet har nå så mye mer mening og jeg er så takknemlig. Jeg er så forelsket i denne lille gutten. Han er alt jeg ikke visste at jeg trengte», står det som tekst.

Torsdag delte hun nok et bilde med sine 4,5 millioner følgere, og her kommer det tydelig frem at den nye verdensborgeren allerede har masse svart hår:

Drøyt bilde ble slettet

Derulo har herjet hitlistene verden rundt med sanger som «Talk Dirty» og «Want To Want Me». Gjennom pandemien har han også blitt svært populær på TikTok.

I desember 2015 gjorde han også stor suksess som en av artistene under Nobel-konserten i Oslo Spektrum.

Før 31-åringen fant lykken med Jena Frumes var han blant annet sammen med 50 Cents ekskjæreste, Daphne Joy (34), og artisten Jordin Sparks (30).

Det er ikke bare Derulos musikk som har fanget fansens oppmerksomhet de siste årene. I 2019 satte nemlig et bilde av kroppen hans fyr på nettet.

«Swalla»-sangeren delte nemlig et bilde av seg selv på Instagram kun ikledd en bokser, og under bokseren så man omrisset av det som kunne se ut til å være kjønnsorganet hans, ifølge Fox News.

SETT AV MILLIONER: Filmstjerna Will Smith og artist Jason Derulo har delt en video på Instagram, men fansen er usikre på om den er ekte eller bare en spøk. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

Bildet ble for drøy kost for Instagram, som valgte å sensurere bildet. Dette fant ikke Derulo seg i, og han gikk derfor hardt ut mot bildedelingstjenesten i et innlegg - som senere ble slettet.

FOR DRØYT: Jason Derulo forsto ikke hvorfor Instagram valgte å fjerne bildet hans. Foto: Skjermdump fra Instagram
FOR DRØYT: Jason Derulo forsto ikke hvorfor Instagram valgte å fjerne bildet hans. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- Hva faen mener dere? Jeg har på undertøy. Jeg kan ikke noe for størrelsen min, skal sangstjernen ha skrevet.

En talsperson for Facebook, som eier Instagram, forklarte til People at Derulos bilde ble fjernet ettersom det viste en «erigert penis».

LES OGSÅ: Dette sier Helene Olafsen om bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer