Mariann Thomassen:

Deler gladnyhet

- Klarte det.

TOBARNSMOR: Mariann Thomassen har blitt mor for andre gang. Foto: Berit Roald / NTB
TOBARNSMOR: Mariann Thomassen har blitt mor for andre gang. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av november i fjor kunngjorde artist og vokalist i bandet Surferosa, Mariann Thomassen (42), at hun venter sitt andre barn med forloveden, Jan Kristian Kielland Asmyhr.

Det røpet hun selv i et Instagram-innlegg.

«Dette! Det største i livet skjer - vi skal bli foreldre igjen. Termin er i mai! Da vet enkelte hvorfor jeg har oppført meg så rart - hormonell og trøtt/sliten/kvalm … Vi gleder oss alle tre, Maja Rose synes det er stas å bli storesøster og min kjære gleder seg til mer kaos, eller hva Jan Kristian? Lørdagskos fra oss», skrev hun til et bilde av seg selv, der man tydelig kunne se den voksende gravidmagen.

Litt senere avslørte Thomassen at hun ventet en liten jente.

Har født

Nå, et halvt år senere, avslører artisten at hun har født sitt andre barn onsdag morgen. Det gjorde hun gjennom en videosnutt på Instagrams historiefunksjon.

FØDT: Mariann Thomassen har født sitt andre barn. Foto: Skjermdump fra Instagram
FØDT: Mariann Thomassen har født sitt andre barn. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Jaaaaaaa!!!! Lillesøster kom til verden for 1.5 time siden. Klarte det - føde vagianlt», skriver den nybakte tobarnsmoren i sykesengen.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Thomassen, foreløpig uten å lykkes.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nylig ble de foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

- Stas

Da Se og Hør slo på tråden i forbindelse med babynyheten sist var den vordende moren svært fornøyd.

- Det her er så stas, sa hun.

Artisten forklarte videre at de flyttet til nytt hus i september og at det skjedde mye på en gang. Da tenkte hun over at hun var i dårlig form, så hun bestemte seg for å ta en test.

- Og da fant jeg ut at jeg var gravid. Det var veldig overveldende, sa Thomassen den gang, og la til at man trenger en gladnyhet under pandemien.

AVSLØRER: I en episode av «Sofa» ser Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl på Selda Ekiz som var på Lindmo og snakket om graviditeten. Da avslører Martine at hun ønsker seg tvillinger. Vis mer

Mariann møtte kjæresten Jan Kristian i Oslo, og har tidligere fortalt at hun var «solgt» allerede etter første date.

- Han er det beste mennesket jeg har møtt noen gang. Heldig! sa hun til Se og Hør i 2018.

Den gledelige gravidnyheten i november kom om lag to år etter at paret fikk sitt første barn sammen, nemlig datteren Maja Rose.

Avslørte forlovelse

Paret avslørte også tidligere i fjor høst at de hadde forlovet seg. Nyheten røpet de på Instagram.

«04.10.2020 - Jeg sa JA», innledet Thomassen innlegget med. Der viste 41-åringen stolt frem forlovelsesringen.

«Herregud så fantastisk kjærligheten vår er - min elskling. Smiler og griner av hele seansen - tenker på at jeg skal gifte meg med min beste venn, pappa til Maja Rose og kjære kjæreste. Elsker deg, Jan Kristian min», skrev hun videre, sammen med en rekke hjerteemojier.

Keisersnitt

Som nevnt kom den hyggelige nyheten om den forestående familieforøkelsen omtrent to år etter at paret fikk sin første datter. Den gang kunne artisten avsløre at fødselen trakk ut og at det endte med at hun måtte ta keisersnitt.

Den gang delte 41-åringen ingen flere detaljer rundt fødselen. Omtrent ett år seinere valgte hun imidlertid å åpne seg om opplevelsen.

Det gjorde hun i en episode av podkasten «Fødselspodden» med programleder Randi Fuglehaug (40).

- Det var en aktiv fødsel i 24 timer der hun (datteren, journ.anm.) faktisk satt fast. På slutten hadde jeg sju kraftige rier på ti minutter. Hun lå bare og stanget hodet inn i siden, altfor lenge, fortalte hun blant annet i podkasten.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

LES OGSÅ: Slår tilbake mot sexpress etter fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer