Hanneli Mustaparta:

Deler gladnyhet

Moteprofilen røper at hun er gravid.

FORELDRE IGJEN: Hanneli Mustaparta og forloveden Stian Fintland Skaug venter sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FORELDRE IGJEN: Hanneli Mustaparta og forloveden Stian Fintland Skaug venter sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kunne moteprofil og tidligere toppblogger Hanneli Mustaparta (38) komme med en gladnyhet på Instagram. Her viser hun fram en voksende babymage og røper samtidig at tre blir fire.

«Runde to. Vi er mer enn glade over å få oppleve dette igjen», skriver hun i innlegget.

Hun har også gitt et lite glimt av sønnen Ferdinand Mustaparta Skaug, som hun fikk med forloveden Stian Fintland Skaug i 2019.

- Vi gleder oss veldig til å bli tobarnsforeldre! Jeg kjenner jeg er spent på hvordan det blir å fordele oppmerksomheten min på to barn, og det å plutselig skulle sove mindre igjen. Samtidig så overgår kjærligheten man får for barna sine alle utfordringer på veien, som jeg skal prøve å huske på når det går en kule varmt, sier hun til Se og Hør.

Spontanaborter

Moteprofilen har tidligere vært åpen om den vanskelige veien til å bli mamma. I 2019 fortalte hun i «Fødselspodden» at hun to ganger har opplevd spontanaborter. Blant annet åpnet hun om såkalt «missed abortion», hvor fosteret er dødt i livmoren, men ikke støtes ut.

- Jeg visste ikke at det var en ting. Det er visst veldig vanlig, og det er ikke noe gøy. Der og da står du i det, og du har håp for hva dette skal bringe i livet ditt, men så skjer det ikke. Så alt raser jo sammen, og det er trist å snakke om, fortalte hun da.

Nok en gang etter dette opplevde 38-åringen å spontanabortere. Dette under en middag i København.

- Jeg ble helt skrekkslagen, og ville ikke si noe til de andre, så jeg latet som ingenting. Alt kokte i hodet mitt, og jeg ville bare hjem til hotellrommet.

Nå kan hun og forloveden glede seg over å vente nok et barn, og Ferdinand blir med det storebror. Kjønnet på babyen avslører hun imidlertid ikke.

FØDSEL: Realitydeltaker lot filmkameraet bli med inn da hun skulle føde datteren sin. Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

Modellkarriere

Mustaparta og Fintland Skaug ble et par i 2017 og forlovet seg året etter. Frieriet fant sted i romantiske omgivelser på Maldivene.

Mustaparta har gjort stor karriere som modell siden hun var i slutten av tenåra, og har gjort jobber for blant andre Calvin Klein, Vogue, Elle og Harper's Bazaar.

Hun har ofte vært å se i byer som New York, Milano og Paris, gjerne som selvskreven gjest på første rad til eksklusive motevisninger.

Den norske 38-åringen har dessuten vært avbildet med store, internasjonale stjerner som filmskuespilleren Dakota Johnson (29) og moteredaktør Anna Dello Russo (56).

LES OGSÅ: Dennis Vareide viser frem kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer