Samantha Skogrand:

Deler gladnyhet

Skal bli foreldre igjen.

TRE BLIR FIRE: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen venter sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TRE BLIR FIRE: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen venter sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samantha Skogrand (31) og kjæresten Emil Hegle Svendsen (35) skal bli foreldre igjen. Det røper førstnevnte i et innlegg på Instagram.

«Til sommeren blir Emil og jeg foreldre igjen. Vi er så takknemlige», skriver hun til et bilde av seg selv og den voksende babymagen, og fortsetter:

«Jeg er takknemlig for at vi får oppleve dette igjen. Takknemlig for at Magnus skal bli storebror og mest av alt, takknemlig for hvert eneste spark jeg sitter her og kjenner på».

Den hyggelige nyheten kommer omtrent to år etter at paret kunne ønske deres første barn velkommen til verden. Også den gang bekreftet hun nyheten på Instagram.

«28.01.19. Den største dagen i vårt liv. Som vi har lengtet etter deg», skrev hun tilhørende et bilde av forloveden, som holdt sin nyfødte sønn.

I podkasten «Babyboom» åpnet hun seg kort tid seinere om fødselshistorien sin, og delte også navnet på den lille gutten med lytterne sine.

- Han fikk navn fem dager etter at han ble født. Vi hadde fire navn på blokka, men da han kom ut var han en liten Magnus, så han heter Magnus, sa hun, og la til:

- Han er en perfekt liten Magnus.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Bryllup på vent

Det var Se og Hør som i januar 2014 kunne avsløre at Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen hadde funnet lykken. De ble samboere samme år, og i 2016 gikk eks-skistjerna ned på kne og fridde til programlederen.

Bryllupet skulle etter planen ha stått i august i fjor, men ble utsatt som følge av coronapandemien. Det avslørte Skogrand i podkasten «Babyboom» i mars, der hun fortalte at bryllupsinvitasjonene skulle ha blitt sendt ut 12. mars, samme dag som norske myndigheter stengte ned landet.

Skogrand sa den gang at det ville bli trist å eventuelt utsette bryllupet, men at det ikke ville være et stort offer.

- Et bryllup betyr lite i forhold til det som skjer i verden nå. Et bryllup er uansett noe å glede seg til, selv om det ikke blir i år, sa hun til Dagbladet.

LES OGSÅ: Britney Spears deler sjeldent glimt av sønnene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer