Kylie Minogue:

Deler gladnyhet

Popstjernen er forlovet, ifølge Daily Mail.

FORLOVET: Kylie Minogue skal være forlovet med kjæresten, Paul Solomon. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
FORLOVET: Kylie Minogue skal være forlovet med kjæresten, Paul Solomon. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 kom nyheten om at den australske artisten Kylie Minogue (52) hadde brutt forlovelsen med sin daværende forlovede Joshua Sasse (33). Bare kort tid etter ble det også kjent at paret hadde gått fra hverandre.

Nå kan det imidlertid se ut til at lykken smiler igjen for sangeren. Ifølge Daily Mail er nemlig sangfuglen nå forlovet med sin nye flamme, Paul Solomons (46).

Avsløringen bekreftes av hennes kommende svigermor, Gloria, som røper at hun er både begeistret og spent på duoens vegne.

Paret har foreløpig ikke uttalt seg om den eventuelle forlovelsen.

- Veldig spennende

52-åringen møtte hennes kommende ektemann i 2018, kort tid etter at forlovelsen med nevnte Sasse ble brutt. De siste månedene har paret vært svært hemmelighetsfulle rundt en eventuell forlovelse, ifølge Daily Mail.

Nyheten ble imidlertid lekket allerede tidligere denne uka, da den tidligere popstjernen, nå skuespiller, Billie Piper (38) avslørte nyheten ved et uhell i et intervju med britiske Elle.

Gloria, som har vært gift med Pauls far i 41 år, forteller til Daily Mail at hun ikke var klar over Billies uheldige kommentar.

- Kylie er veldig grei, jeg er glad for at de er forlovet. Det er veldig spennende. Men, unnskyld, jeg kan ikke fortelle dere noe mer for jeg har blitt bedt om å ikke si noe. Jeg respekterer sønnen min og respekterer Kylie for mye til å si noe mer, sier Gloria.

Hun legger også til at hun ikke vet når eller hvor bryllupet vil finne sted.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

- Gi meg en million

Det er ikke bare Pauls mor som har lagt sin elsk på den australske sangeren. Også 46-åringens svoger, Ivor Jones, og hans kone - Pauls søster - er svært fornøyd med hans valg av kommende kone.

Paret fortalte også at de ikke kunne røpe stort mer, men ga noen korte kommentarer til tabloidavisa.

- Hun er helt herlig, fortalte Jones til Daily Mail, og la til:

- Gi meg en million så kan vi si mer.

Fra 2002 til 2007 var 52-åringen sammen med skuespiller Olivier Martinez (55). Etter fem år gikk duoen hver til sitt. Martinez har tidligere vært gift med skuespiller Halle Berry (54).

LES OGSÅ: Jenny Skavlan gir seg som skuespiller

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer