«Rådebank»

Deler gladnyhet

NRK bekrefter at det vil komme en tredje sesong av «Rådebank».

NY SESONG: Tirsdag bekreftet NRK ny sesong av Rådebank. Foto: NRK.
NY SESONG: Tirsdag bekreftet NRK ny sesong av Rådebank. Foto: NRK. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sesong 2 av «Rådebank» hadde premiere for under to uker siden, men allerede tirsdag ble det bekreftet at det kommer en tredje sesong av den populære dramaserien.

Nyheten ble avslørt live på «P3morgen», der to av skuespillerne fra serien var gjester i studio.

- At det blir en til sesong er jo det beste som kunne ha skjedd. Jeg er så glad i det universet og liker å leve i det, rett og slett. Responsen på sesong 2 har vært helt overveldende, sier Odin Waage, som spiller «GT» i serien, til P3.no.

I PAPPAS FOTSPOR: Kasper Antonsen gjør for tiden stor suksess med NRK-serien «Rådebank», og flere har merket hans slående likhet med sin også kjente pappa. Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

- Ingen selvfølge

TV-sjef Ingjerd Østrem Omland forteller at valget om å lage en sesong 3 ble tatt fordi man følte det var flere gode historier å fortelle.

- Det er ingen selvfølge at vi i NRK P3 lager flere sesonger av en serie, fordi vi hele tiden skal jakte nye historier og nye talenter, men Rådebank-universet vil vi se mer av, sier hun til P3.no.

NRK opplyser at det snart er 370.000 som har sett sesong 2 av serien, som ble sluppet for to uker siden.

Detaljene rundt den kommende sesongen er ennå topp hemmelige, men én ting er helt klart: karakteren «GT» og gjengen hans er definitivt fortsatt med.

HØYE FORVENTNINGER: I mars kommer den spanske serien «Sky Rojo» på Netflix, og det er én spesiell grunn til at den spås til å bli årets serie. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Hyllet

I sesong 1 tok «Rådebank» for seg mental helse i form av kjærlighetssorg. I sesong 2 handler mye om karakteren Sivert og et mye større alvor. Sesongen har fått mye ros for å ta opp mental helse blant unge menn.

Dagbladets anmelder ga serien terningkast fire, og mener at seriens store styrke ligger i hvor nært den nærmer seg «Utkant-Norges» virkelighet.

- NRKs «Rådebank» tar kjøreglede på sjeldent alvor, og klarer med det å bli en forfriskende hjertevarm dukkert i det som er for mange et ukjent og utskjelt utkantsmiljø.

LES OGSÅ: Norske Kristine (25) i amerikansk storserie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer