Marna Haugen Burøe:

Deler gladnyhet

- Tårene satt løst i dag, skriver Marna Haugen Burøe.

FERDIG: Onsdag kunne Marna Haugen Burøe dele den glade nyheten om at hun er ferdig med kreftbehandlingen. Nå må hun vente på resultatet. Foto: Espen Solli
FERDIG: Onsdag kunne Marna Haugen Burøe dele den glade nyheten om at hun er ferdig med kreftbehandlingen. Nå må hun vente på resultatet. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Tårene satt løst i dag, da jeg fikk den siste behandlingen for livmorhalskreft», skrev blogger og tv-profil Marna Haugen Burøe (38), også kjent som «Komikerfrue», på bloggen sin onsdag.

38-åringen har de siste månedene kjempet kampen mot livmorhalskreft, og nå er hun altså i mål med behandlingen. På bloggen skriver Haugen Burøe at hun likevel må vente noen måneder på å få friskmeldingen, men at det er noe hun bryr seg fint lite om nå.

«Jeg grein overalt der jeg gikk; i heisen, på venterommet før blodprøve, til portøren som trillet meg inn, til de fantastiske legene og sykepleierne på stråleavdelingen, til intensivsykepleierne på oppvåkningen og til sykepleieren som ga meg vafler etter vel endt behandling», skriver hun.

Følelsen av å være i mål beskriver den folkekjære bloggeren som «ubetalelig», og det kommer tydelig fram at denne reisen bringer fram mange følelser i henne. Til blogginnlegget, og til samme tekst på Instagram, har hun nemlig delt en selfie av seg selv hvor hun helt tydelig er tårevåt over situasjonen.

Dagbladet har vært i kontakt med Marna Haugen Burøe, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer