Marna Haugen Burøe:

Deler gladnyhet

- Tårene satt løst i dag, skriver Marna Haugen Burøe.

FERDIG: Onsdag kunne Marna Haugen Burøe dele den glade nyheten om at hun er ferdig med kreftbehandlingen. Nå må hun vente på resultatet. Foto: Espen Solli
FERDIG: Onsdag kunne Marna Haugen Burøe dele den glade nyheten om at hun er ferdig med kreftbehandlingen. Nå må hun vente på resultatet. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Tårene satt løst i dag, da jeg fikk den siste behandlingen for livmorhalskreft», skrev blogger og tv-profil Marna Haugen Burøe (38), også kjent som «Komikerfrue», på bloggen sin onsdag.

38-åringen har de siste månedene kjempet kampen mot livmorhalskreft, og nå er hun altså i mål med behandlingen. På bloggen skriver Haugen Burøe at hun likevel må vente noen måneder på å få friskmeldingen, men at det er noe hun bryr seg fint lite om nå.

«Jeg grein overalt der jeg gikk; i heisen, på venterommet før blodprøve, til portøren som trillet meg inn, til de fantastiske legene og sykepleierne på stråleavdelingen, til intensivsykepleierne på oppvåkningen og til sykepleieren som ga meg vafler etter vel endt behandling», skriver hun.

Følelsen av å være i mål beskriver den folkekjære bloggeren som «ubetalelig», og det kommer tydelig fram at denne reisen bringer fram mange følelser i henne. Til blogginnlegget, og til samme tekst på Instagram, har hun nemlig delt en selfie av seg selv hvor hun helt tydelig er tårevåt over situasjonen.

Dagbladet har vært i kontakt med Marna Haugen Burøe, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Kreftbeskjeden

Den triste nyheten om at Haugen Burøe var rammet av ny kreftsykdom delte hun selv i sosiale medier i midten av juni.

«Det er kjempevanskelig å skrive dette. Da blir det liksom sant. Det er så mye enklere å pakke det vekk og slippe å forholde seg til vonde fakta mens i realiteten så gjør det det hele bare verre, for man blir så tung og mørk innvendig», skrev hun på bloggen sin, og fortsatte:

- Jeg har kreft. I livmoren.

De siste månedene har hun altså kjempet en hard kamp mot kreften, og sammen med ektemannen Ørjan Burøe (45) har hun ved flere anledninger oppdatert følgerne sine på hvordan det går med henne.

Saken fortsetter nedenfor.

Passer på barna

Samtidig har paret, i kjent Burøe-stil, klart å tilsynelatende holde humøret oppe under den tøffe behandlingen. Alt fra komiske videoer i sosiale medier, til at Ørjan lager bart på kona mens hun sover, har blitt godt dokumentert.

Også parets felles barn, Theodor og Dexter, har vært viktige for mora under behandlingen. På bloggen har 38-åringen tidligere fortalt at det har vært viktig for henne å la ungene få ta del i behandlingen hun skulle gjennom.

Ved å la dem være med på sykehuset, håpet bloggeren at de lettere skulle forstå hva hun går gjennom.

«Unger lager de største scenarioene i hodene sine, så å få bli med og se gjør det hele mye mer ufarlig. Nå vet de hvor jeg er når jeg er på sykehuset, at det er en diger maskin til 35 millioner kroner (takk alle skattebetalere) som fikser kroppen min mens jeg hører på Coldplay og ser ut av «vinduet» (i taket) noen minutter», skrev hun blant annet.

38-åringen har vært gjennom kreftsykdom også tidligere. I 2012 fant legene en kreftsvulst i magen hennes. Den gang trodde Haugen-Burøe at hun var gravid, og sjokket var stort da hun fikk beskjed om at det var en kreftsvulst, og ikke en baby, i magen.

Bloggeren måtte gjennom flere måneder med cellegift før hun ble friskmeldt.

Ørjan Burøe lurer sin kone Marna Haugen på skjult kamera. Gir Marna gave fra støvsugerprodusenten Electrolux. Video licensed from Electrolux. Vis mer

LES OGSÅ: Sandberg og Letnes drømmer om barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer