Bindi Irwin:

Deler gladnyhet med spesiell hyllest

Kjendisdatteren har blitt mamma for første gang.

BABYLYKKE: Bindi Irwin og Chandler Powell har blitt foreldre til en jente. Foto: Willy Sanjuan / AP / NTB
BABYLYKKE: Bindi Irwin og Chandler Powell har blitt foreldre til en jente. Foto: Willy Sanjuan / AP / NTB Vis mer
Publisert

I august kunne Bindi Irwin (22) avsløre at hun ventet sitt første barn sammen med ektemannen Chandler Powell (24). Det avslørte hun på Instagram, der det kom frem at barnet ville melde sin ankomst i 2021.

Og nå er ventetiden endelig over for det unge ekteparet. Fredag avslørte datteren til den avdøde krokodillejegeren Steve Irwin på Instagram at hun og Powell har blitt foreldre til en liten jente.

Datteren har fått navnet Grace Warrior Irwin Powell og så dagens lys på torsdag 25. mars - nøyaktig ett år etter at de giftet seg i en dyrehage i Australia.

«Vi feirer de to kjærlighetene i mitt liv. Gratulerer så mye med bryllupsdagen til min kjære ektemann, og fødselsdagen til vår fantastiske datter», skriver den nybakte moren i innlegget.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Hyller faren

Videre skriver Irwin at navnet Grace er etter hennes egen oldemor - et navn som for øvrig også ligger langt tilbake i slekten til Powell. De har også lagt inn en hyllest til Steve Irwin i babynavnet.

«Warrior Irwin er en hyllest til min far og hans arv», skriver hun i innlegget.

De nybakte foreldrene er nå fra seg av lykke.

«Det finnes ingen ord som kan beskrive den uendelige mengden med kjærlighet vi har for den skjønne jenta vår. Hun valgte den perfekte dagen å komme til verden på, og vi føler oss enormt velsignet», skriver Irwin.

Det var som nevnt i august i fjor ekteparet avslørte at de ventet sitt første barn.

«Baby dyreliv-kriger ventet i 2021. Chandler og jeg er stolte over å annonsere at vi venter barn! Det er en ære å dele dette spesielle øyeblikket i livene våre med dere», skrev hun den gang.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

Giftet seg i fjor

Powell og Irwin giftet seg i mars i fjor - et bryllup som naturligvis ble preget av pandemien. Det la imidlertid ikke noen demper på begivenheten.

«25. mars 2020. Vi hadde en liten seremoni og jeg giftet meg med min beste venn. Det finnes ikke ord som kan beskrive mengden kjærlighet og lys som er i hjertet mitt akkurat nå», skrev Bindi den gang.

Det ble lillebroren Robert som fulgte henne til alters, i fraværet av hennes far.

«I dag feiret vi livet og gleder oss over hvert vakre øyeblikk vi delte sammen i hagen vår i Australia Zoo. Mamma hjalp meg med å bli klar, Robert førte meg opp mot alteret, Chandler ble ektemannen min og sammen tente vi lys i pappas minne», fortsatte hun.

Bindi Irwin er datter av Steve Irwin, som døde i 2006 - bare 44 år gammel. Han ble stukket i hjertet av en piggrokke, og en hel verden var i sorg og sjokk.

Han etterlot seg datteren Bindi og sønnen Robert (17), som da bare var småbarn. De har imidlertid ført farens arv videre, og Australia Zoo Wildlife Warriors lever i beste velgående - fortsatt på tv-skjermen.

SNAKKER UT: I 2006 mistet tv-profilen Steve Irwin livet under innspillingen av en undervannsdokumentar. Irwin ble 44 år gammel og etterlot seg kona Terri samt barna Bindi og Robert. Sistnevnte var bare to år da hendelsen inntraff. Han snakker ut hos «Skavlan». Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer