Michael Sheen:

Deler gladnyhet med 26 år yngre kjæreste

Michael Sheen skal bli far igjen!

GLADNYHET: Paret blir tobarnsforeldre. Foto: Doug Peters/Pa Photos/NTB
GLADNYHET: Paret blir tobarnsforeldre. Foto: Doug Peters/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske skuespilleren Michael Sheen (53) har uten tvil hatt en imponerende karriere. Dette kan blant annet dronning Elizabeth (95) skrive under på ettersom hun har tildelt ham en medalje for sine fremragende skuespillerprestasjoner.

I tillegg til å ha gjort det stort på Broadway, har Sheen også en lang rekke film- og tv-roller bak seg, senest for seersuksessene «Prodigal Son» og «Good Omens».

I mai 2019 fant han lykken på det private plan sammen med skuespilleren Anna Lundberg (27), og fire måneder senere ønsket paret velkommen til datteren Lyra (2).

Nå avslører filmstjernen at de skal bli foreldre igjen. Dette gjorde han ved å publisere et bilde på sin Twitter-profil.

FORELDRE: Skuespiller Herbert Nordrum og musiker Emilie Nicolas har fått barn. Video: NRK Vis mer

«En til på vei»

Bildet viser tre ulike hender som hviler på en babymage, og i skrivende stund har innlegget fått over 33.000 likerklikk.

«Det virker som at det er en til på vei», skriver Sheen som tekst sammen med emneknaggen #AngelDelight.

Dette blir som nevnt parets andre barn sammen. I tillegg har 53-åringen datteren Lily (23) med sin tidligere ektefelle Kate Beckinsale (48).

BLITT FORELDRE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman er stolte foreldre, men den første tida med baby er ikke like rosenrødt som alle skal ha det til, ifølge dem. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

Samlet familien

Da hjemlandet ble preget av strenge tiltak som følge av pandemien, så Sheen og Lundberg på det som en mulighet til å den lille gjengen sin.

- Planen da Lyra ble født var å tilbringe tid sammen hjemme som en familie. Vi har en hage og været var fint om våren og sommeren i Wales, så for oss har det vært ganske fint, fortalte Sheen til RadioTimes.

Å være sammen under pandemien skal ha vært en viktig faktor for den lille familien.

- Ellers poppet Michael litt inn og ut, og nå har du virkelig kunnet være her. Vi har hatt muligheten til å samles som en familie, og den rutinen har holdt oss gående, la Lundberg til.

LES OGSÅ: Nå er hun tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer