Kathrine Sørland:

Deler gladnyhet: - Kjempestas

- Nå skal Sørland endelig til Sørlandet!

DRØMMEHYTTA: Her skal Kathrine Sørland bygge drømmehytta. Foto: Privat
DRØMMEHYTTA: Her skal Kathrine Sørland bygge drømmehytta. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Mandag kunne modell og TV-personlighet Kathrine Sørland (42) avsløre en gladnyhet. Hun og ektemannen Andreas Holck (51) har nemlig kjøpt seg hyttetomt på Sørlandet og byggestart er rett rundt hjørnet.

- Dette er kjempestas. Her skal det nytes! sier Sørland til Se og Hør om drømmehytta, som skal bygges på Sørlandsleia hyttefelt i Tvedestrand.

Sørland beskriver det som perfekt avstand fra hjemmet deres på Nesøya, og det er dessuten nærmere hennes familie som bor i Stavanger.

OKSEDRAMA: Det oppstod stor dramatikk på gården da oksen «Sondre» gikk til angrep på deltagerne. Vis mer

Klart til oppstart

Å kjøpe hyttetomt er ikke noe man gjør hver dag, men TV-personligheten røper at kjøpet ikke er noe de har planlagt i lang tid.

- Det er litt typisk meg, her går det fort i svingene. Fra vi så på tomten til vi bestemte oss gikk det vel ikke mer enn et par uker, ler hun og legger til at livet er for kort til å vente.

Nå er imidlertid alt klart til at Sørland, Holck og sønnen Leon kan starte byggeprosessen av drømmehytta.

- Alt er klart til oppstart. Nå har vi akkurat vært der og målt opp og «plassert» hytta (målene til hytta, journ.anm.) på tomten, og blant annet planlagt hvilken retning utsikten skal være og sånn. Alt det er gjort nå, så nå settes det snart i gang.

- Det er også så gøy å få være med på hele byggeprosessen, legger hun til og forteller at hun allerede har begynt å planlegge alt fra interiør til hva slags blomster hun skal ha på tomta.

STJERNEMØTE: Kathrine Sørland møtte president Donald Trump da hun konkurrerte om å bli Miss Universe i 2004. Slik var det. Video: Nina Hansen. Reporter: Ruben Pedersen. Foto: Geir Hamnes. Faksimile: Se og Hør. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Felles prosjekt

I fjor sommer ble det kjent at Sørland og Holck gikk tilbake til hverandre etter tre års separasjon.

- Andreas og jeg har jo hatt et par års pause, så nå begynner vi på en måte på nytt med et prosjekt sammen. Det tror jeg blir fint, sier hun og legger til at sønnen Leon også «synes det er kjempestas» med hytte.

Etter planen skal hytta være ferdig til høsten neste år, og Sørland legger ikke skjul på at neste år skal brukes nettopp på hytta.

Denne sommeren har familien imidlertid andre planer. Snart drar de på en etterlengtet ferietur.

- Det blir to uker i Thailand, og så avslutter vi i Singapore, så jeg gleder meg veldig! Vi har leid oss et skikkelig fint hus, sier hun om årets sommerplaner.

LES OGSÅ: - Var et rørende øyeblikk da vi fortalte ham det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer