Katarina Flatland:

Deler gladnyhet: - Føles helt fantastisk

Katarina Flatland har fullført legeutdannelsen.

FERDIG: Katarina Flatland er ferdig utdannet. Foto: Privat
FERDIG: Katarina Flatland er ferdig utdannet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange kjenner igjen Katarina Flatland (32) fra TV-skjermen. Hun har nemlig ledet flere store TV-program, blant annet «Jakten på kjærligheten» og «Idol», i tillegg til podkasten «Åpen journal» sammen med ektemannen Harald Dobloug (32).

Det er imidlertid ikke den eneste karriereveien hun har valgt å gå.

I lang tid har hun vært åpen om at hun også har studert medisin, og onsdag ettermiddag kunne hun dele en gladnyhet på Instagram.

Til sine 110 000 følgere på Instagram delte hun et bilde av seg selv med flagg og blomster, og kan fortelle at hun nå - endelig - er ferdigutdannet lege.

INFLUENSER: Katarina Flatland er både programleder, podkaster og lege, men blogging lot hun ligge på hylla. Reporter: Anniken Aronsen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Det føles akkurat så deilig, om ikke deiligere, enn jeg hadde trodd å bli ferdig. Jeg har jo brukt 12 år på å utdanne meg med jobb og barn, og det er 12 år med arbeid som har hengt over en, så det føles helt fantastisk å bli ferdig, sier Katarina Flatland til Se og Hør.

Og det er ingen tvil om at dette skal feires. Flatland forteller at dagen er markert med å spise lunsj med familien onsdag, og at det skal feires med venner senere i uken, før hun og ektemannen skal på ferie til New York.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Men noen jobbsøking som lege blir det ikke med det første på 32-åringen, som for tiden venter sitt andre barn.

- Først og fremst skal jeg bare nyte ferien, og etterhvert prøve å lage noe TV rundt helse og kropp, så får vi se etterhvert om det blir turnusarbeid, sier hun og legger til at hun på sikt planlegger å jobbe som lege.

LES OGSÅ: Avslører detaljer fra mammalivet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer