Meghan King:

Deler gladnyhet etter utroskandale

Realitystjernen giftet seg i hemmelig seremoni med president Joe Biden som gjest.

GIFT IGJEN: Bare to år etter bruddet med eksmannen er realitystjerne Meghan King gift på ny. Foto: Bill Greenblatt/UPI/NTB
GIFT IGJEN: Bare to år etter bruddet med eksmannen er realitystjerne Meghan King gift på ny. Foto: Bill Greenblatt/UPI/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag var det duket for hemmelig bryllup med ingen ringere enn president Joe Biden (78) og førstedame Jill Biden (70) på gjestelisten.

Det var nemlig presidentens nevø, advokat Cuffe Owens (42) som skulle få ring på fingeren.

Bryllupet kommer nok som et sjokk for mange, ettersom det bare er to uker siden han og «Real Housewives of Orange County»-stjerne Meghan King (37) offentliggjorde forholdet på Instagram.

Bryllupet bekreftes av Det hvite hus overfor New York Post, og det opplyses samtidig at det dreide seg om et «lite familiebryllup».

King har selv kommentert begivenheten overfor magasinet Brides.

- Bryllupet handlet om to ting for oss. Vår kjærlighet og forpliktelse overfor hverandre, og familien vår - begge to, og den nye og veldig store, tette familien vi samler ved å gifte oss. Det er det, sier hun.

Magasinet har også publisert bilder av de to - King i en enkel, antrogyn kjole som stopper midt på lårene.

- Jeg kjøpte kjoler verdt tusenvis av dollar på nett - alt fra tradisjonelle kjoler til cocktailkjoler. Og, med brudd på tradisjon, prøvde jeg alle kjolene for Cuffe. Vi fant begge at vi ble fanget i forventninger av tradisjon med kjolen, så jeg bestemte meg bare for å gå i noe som føltes som «meg», deler hun videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer