Meghan King:

Deler gladnyhet etter utroskandale

Realitystjernen giftet seg i hemmelig seremoni med president Joe Biden som gjest.

GIFT IGJEN: Bare to år etter bruddet med eksmannen er realitystjerne Meghan King gift på ny. Foto: Bill Greenblatt/UPI/NTB
GIFT IGJEN: Bare to år etter bruddet med eksmannen er realitystjerne Meghan King gift på ny. Foto: Bill Greenblatt/UPI/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag var det duket for hemmelig bryllup med ingen ringere enn president Joe Biden (78) og førstedame Jill Biden (70) på gjestelisten.

Det var nemlig presidentens nevø, advokat Cuffe Owens (42) som skulle få ring på fingeren.

Bryllupet kommer nok som et sjokk for mange, ettersom det bare er to uker siden han og «Real Housewives of Orange County»-stjerne Meghan King (37) offentliggjorde forholdet på Instagram.

Bryllupet bekreftes av Det hvite hus overfor New York Post, og det opplyses samtidig at det dreide seg om et «lite familiebryllup».

King har selv kommentert begivenheten overfor magasinet Brides.

- Bryllupet handlet om to ting for oss. Vår kjærlighet og forpliktelse overfor hverandre, og familien vår - begge to, og den nye og veldig store, tette familien vi samler ved å gifte oss. Det er det, sier hun.

Magasinet har også publisert bilder av de to - King i en enkel, antrogyn kjole som stopper midt på lårene.

- Jeg kjøpte kjoler verdt tusenvis av dollar på nett - alt fra tradisjonelle kjoler til cocktailkjoler. Og, med brudd på tradisjon, prøvde jeg alle kjolene for Cuffe. Vi fant begge at vi ble fanget i forventninger av tradisjon med kjolen, så jeg bestemte meg bare for å gå i noe som føltes som «meg», deler hun videre.

VENTER BARN: Naima Maresse markerte seg i «Ex on the beach» og «Ex and the city» for et par år siden - nå venter hun barn. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Rykter om barnepike

King har tidligere vært gift med baseballproffen Jim Edmonds (51). Ekteskapet endte mildt sagt skandaløst.

I 2019 ble det kjent at Edmonds hadde sendt meldinger med seksuell karakter til andre kvinner. Trebarnsforeldrene sto tilsynelatende stødig i stormen, men allerede i oktober samme år tok King ut skilsmisse etter fem års ekteskap.

Rykter om en affære med familiens tidligere barnepike skal ha vært dråpen, ifølge People. Disse ryktene har både Edmonds og barnepiken avvist.

Søkte partner

Skilsmissen ble lenge utsatt på grunn av coronapandemien, men i mai ble King endelig en singel kvinne.

- Det føles godt å legge det bak meg og se mot fremtiden. Jeg vil tilbringe livet mitt sammen med en partner. Jeg er et lojalt, monogamt individ. Jeg har alltid hatt det gøy med å date, men jeg håper å slå meg til ro og finne den partneren, sa hun til Us Weekly da.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Hun har tre barn med eksmannen, Aspen (4) og tvillingene Hayes og Hart (3).

Hun skal ha rukket å ha hatt to andre kjærester mellom sitt gamle og nye ekteskap - forretningsmannen Christian Schauf og Will Roos - ifølge Page Six.

Cuffe på sin side har holdt seg ute av rampelyset frem til nå, men er sønnen til presidentens søster Valerie Biden Owens.

LES OGSÅ: - Burde vært behandlet mye mer respektfullt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer