Christina Perri:

Deler gladnyhet etter tragedien

Nå er mirakelbabyen her.

LYKKERUS: Christina Perri og ektemannen kunne søndag avsløre en hyggelig nyhet. Foto: John Salangsang/REX
LYKKERUS: Christina Perri og ektemannen kunne søndag avsløre en hyggelig nyhet. Foto: John Salangsang/REX Vis mer
Publisert

Det er nok få mennesker som har opplevd familietragedier på samme måte som det sangstjernen Christina Perri (36) og ektemannen Paul Constabile (35) har.

For knappe to år siden kom den tragiske beskjeden om at ekteparet hadde mistet deres andre datter, Rosie, i dødfødsel, etter at ekteparet hadde lidd en spontanabort tidligere det året.

Perri har snakket åpent om familietragediene som har rammet dem, men søndag kveld kunne ekteparet endelig dele den gledelige nyheten om at datteren Pixie Rose Costabile var kommet til verden.

Fra før har paret datteren Carmella (4).

Det kunngjorde sangeren selv på Instagram, med et bilde av at hun ammet den lille datteren.

«Hun er her! Med mye håp, tillit og stjernestøv har vår andre datter trygt kommet til verden. Velkommen, vår magiske regnbue-baby.» skrev artisten under bildet.

Ekteparet annonserte i mai 2022 at de ventet en liten jente, og «Jar of Hearts»-sangerinnen avslørte nyheten om familieforøkelsen med en søt video av Carmella som åpnet en boks med en rosa ballong knyttet til.

«Rosie sendte Carmella en lillesøster, og vi er veldig spente. Vi har kjent på alle følelsene, men prøver for det meste å velge glede hver dag», skrev Perri i bildeteksten den gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer