Eyvind Hellstrøm:

Deler gladnyhet etter tapet av hunden

- Om seks uker skal vi hente ham, sier kjendiskokken.

FÅR NY HUND: Stjernekokk og TV-profil Eyvind Hellstrøm ser frem til firbeint familieforøkelse om bare noen uker. Her er han avbildet med samboer Anita Rennan. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FÅR NY HUND: Stjernekokk og TV-profil Eyvind Hellstrøm ser frem til firbeint familieforøkelse om bare noen uker. Her er han avbildet med samboer Anita Rennan. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

72-årige Eyvind Hellstrøm er vant til et liv både bak grytene og foran TV-kameraene. På hjemmebane er mesterkokken samboer med Anita Rennan (40) og bonuspappa til Nils (11).

De siste månedene har imidlertid vært tunge for Hellstrøm, etter tapet av hans kjære boxer Nelson. Heldigvis har TV-profilen noe å se frem til i de kommende ukene.

Det avslører kjendiskokken i podkasten «Truls & Hellstrøm», som han har sammen med makkeren Truls Svendsen (48).

Utvider familien

- Nelson var syk det siste året. Det var sorg hele veien. De ukene som fulgte etter den farvel-perioden var utrolig vanskelige. Jeg klarte ikke å snakke om det, forteller 72-åringen åpenhjertig i podkasten.

Noen kloke, trøstende ord fra stesønnen om at Hellstrøm måtte få sørge før de fikk seg en ny hund, synes han var rørende.

- Anita og Nils, de har vært klare hele tiden. De har bare latt meg få litt tid.

Og nå, en stund senere, er mesterkokken klar for å hente hjem en ny firbeint venn av rasen boxer fra Sverige.

FIRBEINT FAMILIEMEDLEM: Eyvind Hellstrøm avslører at han skal få seg et nytt firbeint familiemedlem. Her med samboer Anita Rennan under Gullruten-utdelingen i 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FIRBEINT FAMILIEMEDLEM: Eyvind Hellstrøm avslører at han skal få seg et nytt firbeint familiemedlem. Her med samboer Anita Rennan under Gullruten-utdelingen i 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Han er fire uker gammel. Jeg har bare sett bilder. Han heter allerede Bobby the Boxer, så om seks uker skal vi hente ham, forteller Hellstrøm blidt.

72-åringen opplyser om at utfordringen blir å komme seg til nabolandet for å hente det nye familietilskuddet - før det bærer hjem i karantene.

Det til tross - Hellstrøm uttrykker at han gleder seg svært mye.

KRITISK TIL KRITIKKEN: Eyvind Hellstrøm har i en VG-artikkel blitt anklaget for TV-juks. Da vi nylig møtte gourmetkokken ga han avisen svar på tiltale. Vis mer

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes i å få en kommentar fra Eyvind Hellstrøm om det nye familietilskuddet.

- Den store kjærligheten

Det var i mai i 2018 at Hellstrøm viste frem sin 31 år yngre kjæreste på Gullruten-utdelingen.

Den gang avslørte han at de hadde vært et par en god stund allerede, uten at offentligheten hadde fått vite om forholdet.

Rennan og Hellstrøm jobber tett sammen, og paret har fått mye oppmerksomhet for de lekre matbildene og oppskriftene de deler på Instagram. Til tross for at de ser ut til å trives svært godt med hverandre, har de vært heller tilbaketrukne med å fortelle om privatlivet i pressen.

I fjor omtalte imidlertid stjernekokken Rennan som «sitt livs kjærlighet» i podkasten han har med Svendsen.

- Hun er en fantastisk dame. Jeg er helt avhengig av henne, sa han.

Deretter var Hellstrøm full av lovord og ros om sin kjære, før han kom med en svært ærlig bekjennelse:

VENTER BARN: Eyvind Hellstrøms jobbpartner Truls Svendsen er ikke til stede på «Gullruten». Hellstrøms forteller hvorfor. Video: Kevin Smilden Vis mer

- Ingenting er jo bedre i livet enn at du endelig opplever den store kjærligheten. Det har tatt meg lang tid. Men det har endt godt, og dette er bare begynnelsen.

- Lyspunkt

I et intervju med VG i fjor var begge fulle av lovord om hverandre.

- Han har en fascinerende «drive», er alltid åpen for nye ideer og er hele tiden sulten på ny kunnskap. Han sier selv at han er digitalt tilbakestående, men sannheten er at han begynner å få taket på hvordan Instagram fungerer. Vi inspirerer og pusher hverandre, sa Rennan om kjæresten.

I likhet med mange andres liv, har hverdagen blitt litt trasig under pandemien. Blant annet fortalte Hellstrøm til avisen at han var bekymret for kollegene i bransjen, som nå hadde tomme restauranter verden over.

Et lyspunkt var derimot stesønnen Nils.

- Nils er et stort lyspunkt i tilværelsen. Vi spiller spill og prøver å tulle og tøyse så vi får frem latteren så ofte vi kan. Kanskje går vi en tur ut for å få litt luft, og han er med meg på kjøkkenet og lager mat når han selv har lyst. Kan jeg lokke med noe han synes er godt, så kommer han, fortalte han, og fortsatte:

- Nå som situasjonen er vanskelig for så mange, er det viktig å være bevisst på at vi skal gjøre noe hyggelig med og for hverandre, sa Hellstrøm.

LES OGSÅ: - Den store kjærligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer