Eyvind Hellstrøm:

Deler gladnyhet etter tapet av hunden

- Om seks uker skal vi hente ham, sier kjendiskokken.

FÅR NY HUND: Stjernekokk og TV-profil Eyvind Hellstrøm ser frem til firbeint familieforøkelse om bare noen uker. Her er han avbildet med samboer Anita Rennan. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FÅR NY HUND: Stjernekokk og TV-profil Eyvind Hellstrøm ser frem til firbeint familieforøkelse om bare noen uker. Her er han avbildet med samboer Anita Rennan. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

72-årige Eyvind Hellstrøm er vant til et liv både bak grytene og foran TV-kameraene. På hjemmebane er mesterkokken samboer med Anita Rennan (40) og bonuspappa til Nils (11).

De siste månedene har imidlertid vært tunge for Hellstrøm, etter tapet av hans kjære boxer Nelson. Heldigvis har TV-profilen noe å se frem til i de kommende ukene.

Det avslører kjendiskokken i podkasten «Truls & Hellstrøm», som han har sammen med makkeren Truls Svendsen (48).

Utvider familien

- Nelson var syk det siste året. Det var sorg hele veien. De ukene som fulgte etter den farvel-perioden var utrolig vanskelige. Jeg klarte ikke å snakke om det, forteller 72-åringen åpenhjertig i podkasten.

Noen kloke, trøstende ord fra stesønnen om at Hellstrøm måtte få sørge før de fikk seg en ny hund, synes han var rørende.

- Anita og Nils, de har vært klare hele tiden. De har bare latt meg få litt tid.

Og nå, en stund senere, er mesterkokken klar for å hente hjem en ny firbeint venn av rasen boxer fra Sverige.

- Han er fire uker gammel. Jeg har bare sett bilder. Han heter allerede Bobby the Boxer, så om seks uker skal vi hente ham, forteller Hellstrøm blidt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer