Christina Perri gravid igjen:

Deler gladnyhet etter spontanabort

Christina Perri er gravid med sitt andre barn etter spontanaborten for et halvt år siden.

GRAVID IGJEN: Popartisten Christina Perri er gravid etter at hun opplevde spontanabort i januar. Foto: NTB Scanpix
GRAVID IGJEN: Popartisten Christina Perri er gravid etter at hun opplevde spontanabort i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et halvt år siden avslørte den amerikanske artisten Christina Perri (33) at hun hadde spontanabortert, ifølge Billboard.

«Vi er sjokkert og helt knust», skrev hun i et Twitter-innlegg, og fortsatte:

«Jeg er så lei meg, men ikke skamfull. Jeg blir minnet på hvor fantastiske og sterke kvinner er, som skaper liv og som heles. Til alle mødre som har vært der, og som vil være der. Jeg ser dere og jeg er glad i dere».

Perri, som er gift med programlederen Paul Costabile (33), har datteren Carmella (2) sammen med ektemannen. Spontanaborten skal ha kommet like før paret planla å kunngjøre gravidnyheten.

Gravid med sitt andre barn

Nå ser det imidlertid ut til at «Jar of Hearts»-sangeren kan smile igjen.

I helgen kunngjorde hun nemlig at hun venter barn igjen etter spontanaborten for seks måneder siden.

STJERNE: Christina Perri på rød løper sammen med Pink i 2019. Foto: Matt Baron/ Rex/ NTB scanpix
STJERNE: Christina Perri på rød løper sammen med Pink i 2019. Foto: Matt Baron/ Rex/ NTB scanpix Vis mer

Under et Twitter-bilde av datteren Carmella kledd i en t-skjorte med teksten «Kommende storesøster», lyder det som følger:

«Carmella skal bli storesøster! Vårt regnbuebarn kommer i januar», skriver 33-åringen etterfulgt av en regnbue-emoji.

Gratulasjonene har ikke latt vente på seg, og Twitter-innlegget har i skrivende stund fått over 7000 likerklikk. People skriver også at stjernen har termin i januar 2021.

I et innlegg på Instagram har Perri valgt å takke for lykkeønskningene som har kommet familiens vei etter at hun kunngjorde at hun er gravid på ny.

- Takk for all kjærligheten i dag. Vi begynner å glede oss, skriver hun til det koselige bildet av seg selv, ektemannen og datteren - der både lille Carmella og ektemannen Paul holder på babymagen.

Perri er mest kjent for sangene «A Thousand Years» fra «Twilight»-filmene og «Jar of Hearts». Hun har utgitt flere album, deriblant et nattasang-album dedisert til datteren kalt «Carmella: Lullabies & Sing-a-Longs».

VENTER BARN: Christina Perri og ektemannen Paul Costabile venter sitt andre barn sammen. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Christina Perri og ektemannen Paul Costabile venter sitt andre barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Spontanaborterte

Spontanabort er dessverre ikke så uvanlig, og Perri er ikke alene om å oppleve dette.

Flere stjerner har tidigere vært åpne om spontanabort, blant andre «Dawson Creek»-stjernen James Van Der Beek (43) og kona Kimberly Brook.

ABORTDEBATT: Sophie Elise setter seg ned for å prate om aborten hun gikk gjennom som 14-åring med en person som er sterkt imot å ta abort. Video: TV2 Vis mer

Paret så frem til å bli seksbarnsforeldre, men i november i fjor opplevde Brook å spontanabortere. I løpet av ekteskapet har de flere ganger opplevd den samme tragedien.

På Instagram i juni kunngjorde Van Der Beek og kona at de hadde opplevd nok en spontanabort.

«Etter å ha gjennomgått en brutal og offentlig spontanabort i november i fjor, ble vi veldige glade av å finne ut at vi var gravide igjen», skrev han, og fortsatte:

«Denne gangen bestemte vi oss for å holde nyheten for oss selv. Men forrige helg, enda en gang, 17 uker på vei … Sjelen vi har gledet oss til å ønske velkommen til verden hadde andre intensjoner enn å komme inn i livene våre i en fysisk kropp», skrev skuespilleren videre.

ABORT: Kristin Gjelsvik hadde egentlig ikke tenkt til å få barn. Derfor ombestemte hun seg. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Viafree, Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

I kommentarfeltet fikk de støtte av flere som skrev at de følte med paret. Flere takket også for åpenheten.

Selv om sorgen er stor, har paret flere ganger valgt å være åpne når de har opplevd spontanabort. Det i håp om å fjerne stigma, samt hjelpe andre som går gjennom det samme til å snakke om opplevelsen.

LES OGSÅ: - Var redd for å miste igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer