Mark Cuevas:

Deler gladnyhet etter kjærlighetsdramaet

- Velkommen til familien.

TOBARNSFORELDRE: Torsdag ønsket Mark Cuevas og Aubrey Rainey sin andre sønn velkommen til verden. Foto: Skjermdump fra Instagram
TOBARNSFORELDRE: Torsdag ønsket Mark Cuevas og Aubrey Rainey sin andre sønn velkommen til verden. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mark Cuevas (27) er kanskje aller best kjent for sin deltakelse på det populære Netflix-showet «Love is Blind». Etter mye frem og tilbake avsluttet han deltakelsen uten den store kjærligheten.

I 2020 fant han imdlertid kjærligheten med Aubrey Rainey (26), og i fjor kunne de ønske velkommen til deres første sønn, Ace Anthony Cuevas.

I oktober samme året kunne imidlertid paret avsløre at de ventet sitt andre barn sammen, og nå avslører duoen at babyen har meldt sin ankomst. Det gjør de på deres respektive Instagram-profiler.

Far for andre gang

Bildet på de nybakte foreldrenes profil viser paret som omfavner deres nyfødte sønn og hverandre.

«Noen ganger blir «jo før jo bedre» en virkelighet og vår lille sønn bestemte seg for at han var klar til å bli med på festen. Velkommen til familien», skriver tobarnsforeldrene under bildet.

Samtidig avslører de at sønnen har fått navnet Axton Anders Cuevas.

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer

Familieforøkelsen kommer kun ni måneder etter fødselen av deres eldste sønn og to måneder før termin. Rainey tror likevel at brødrenes alder vil være en fordel.

- Vi er overbegeistret for at Ace kommer til å vokse opp med et søsken i samme alder, fortalte hun til People i oktober.

I forbindelse med den tidlige ankomsten kan 26-åringen avsløre at det var «litt skummelt» å føde allerede etter 32 uker.

«Jeg tror vår sterke gutt vil være fantastisk. Babyen er på nyfødtintensiven og gjør allerede fremgang», skriver hun på Instagrams historiefunksjon.

Forlovet seg

I november 2020 ble Cuevas og Rainey forlovet, noe som de også tok til Instagram for å kunngjøre til fansen.

«For alltid høres bra ut, baby», skrev han på Instagram, til bilder av frieriet - hvor Rainey tydelig ser overrasket ut.

Ifølge People fant frieriet sted allerede 21. september, og overfor magasinet forteller Cuevas at han lurte seg frem til det store øyeblikket ved å late som de «bare» skulle ha en såkalt gender reveal - hvor man avslører kjønnet på babyen.

Her kan han avsløre at forloveden ble svært overrasket av den gjennomtenkte planen.

- Jeg tok bind foran øynene hennes så hun ikke så hvor vi faktisk skulle, fortalte han til nettstedet den gang, og avslørte samtidig at han brukte omtrent en måned på å planlegge det hele.

LES OGSÅ: Brudd etter trekantdrama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer