«Kokkejævel»:

Deler gladnyhet etter isolasjonen

«Kokkejævel» er blitt pappa.

BABYLYKKE: Den populære bloggeren «Kokkejævel» ble tirsdag pappa. Her smiler han og kjæresten Christine Pedersen på sykehuset med den nye sønnen deres. Foto: Privat
BABYLYKKE: Den populære bloggeren «Kokkejævel» ble tirsdag pappa. Her smiler han og kjæresten Christine Pedersen på sykehuset med den nye sønnen deres. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Tirsdag skrev Se og Hør om den velkjente bloggeren Asbjørn Sandøy (43), bedre kjent som «Kokkejævel», som den siste uken har vært isolert på sykehuset i Hammerfest. Han var på sykehuset sammen med kjæresten, Christine Pedersen, som trodde hun hadde begynt å føde.

Den lille lot imidlertid vente på seg, og på grunn av smittetilfeller ved sykehuset måtte paret bli på rommet sitt. I går fikk de komme ut av isolasjon etter en liten uke, men det var ikke lenge de skulle bli borte fra sykehuset.

Tirsdag kveld kan nemlig den populære bloggeren melde om at han og kjæresten har blitt foreldre.

- Frisk og rask

Den lille gutten er 50 cm lang og veier 3,5 kilo. Til Altaposten forteller den nybakte faren at alt står bra til.

- Det viktigste er at han er frisk og rask, og nå er det er bare så deilig at han er kommet til oss, sier han til avisa, som først omtalte saken.

Til Se og Hør forteller den nybakte faren at de har det «fantastisk godt nå».

Paret ønsker ikke å avsløre navnet på poden riktig ennå. På Instagram har han lagt ut et bilde av føttene til den lille gutten.

View this post on Instagram

Endelig kom lillebror. @christineemiliee

A post shared by Kokkejævel (@kokkejavel) on

«Endelig kom lillebror», skriver han til sine 19 500 følgere. Han har også fortalt om fødselen på bloggen sin.

«Vil også igjen få takke alle dere vakre mennesker som følger og støtter oss i tykt og tynt. Vi setter umåtelig pris på dere, og har derfor valgt å dele noen fine bilder av dette herrens mirakelet som kom oss i hende i dag», skriver han, og fortsetter:

«Det betyr slett ikke at vi har tenkt å gjøre ham til en såkalt 'bloggerunge' og dele alt som skjer i oppveksten hans, men vi mener man heller ikke skal bli helt hysteriske og ikke kunne vise fram ungene sine i det hele tatt. Vi tror på en gylden middelvei for vår familie».

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Viktig

Paret er altså tilbake på sykehuset, etter å ha fått lufte seg på hotell i et døgns tid. De har overholdt alle smittevernregler etter at de brøt ut av isolasjonen.

Det er viktig for paret å følge retningslinjene, for de har en historie som gjør at det kan være ekstra viktig. I fjor mistet paret nemlig sin to uker gamle sønn.

- Vi er livredde for at noe skal skje, og følger alle regler til punkt og prikke. Vi er veldig spente, men prøver å glede oss også, har han uttalt til TV 2.

Han valgte å være svært åpen om dødsfallet, noe han ble hyllet for. For Sandøy har det hjulpet på sorgprosessen å dele åpent og ærlig om sorgen etter sønnens brå død, har han tidligere uttalt til Se og Hør

BLE PAPPA: Den populære bloggeren har nå blitt pappa. Her fotografert tidligere i år, da han vant pris for Årets stjerneskudd på Vixen-utdelingen. Foto: Vidar Ruud / NTB
BLE PAPPA: Den populære bloggeren har nå blitt pappa. Her fotografert tidligere i år, da han vant pris for Årets stjerneskudd på Vixen-utdelingen. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer

- Både for å samle tankene i en fullstendig kaotisk periode der man ligger nede med brukket rygg og egentlig ikke ser hvordan man skal klare å komme seg opp igjen, men også for å avslutte dagen med en oppsummering. Innleggene ble alltid skrevet på kvelden, og var det eneste jeg på en måte kunne se fram til de første dagene. Jeg vet det høres absurd ut, og det er det jo, sa «Kokkejævel» til Se og Hør.

Han mente også det er viktig at man skal kunne dele både glede og sorg.

- Hvorfor skal man åpent kunne poste gleden over en fødsel på sosiale medier, uten at noen reagerer med avsky? Hvis man deler sorgen over døden, er man kynisk, smakløs og utelukkende ute etter leserklikk? spurte han seg, og fastslo:

- Jeg bryr meg ikke en døyt om leserklikk, men jeg bryr meg om tårene og om minnet over sønnen min. Jeg vil at han skal leve evig. Jeg savner han sånn!

LES OGSÅ: - Det villeste jeg har sett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer