Marna Haugen:

Deler gladnyhet etter bruddet

Boligjakten er endelig over for «Torpet kjendis»-vinneren.

HUSEIER: Marna Haugen kan røpe at hun endelig har kjøpt seg hus, etter flere måneder med boligjakt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HUSEIER: Marna Haugen kan røpe at hun endelig har kjøpt seg hus, etter flere måneder med boligjakt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember kunne Se og Hør avsløre at influenser Marna Haugen (40) og komiker Ørjan Burøe (47) hadde gått hver til sitt etter 18 år som par.

Månedene etter har bestått av boligjakt for det nysingle paret, noe spesielt 40-åringen har delt flittig av på Instagram.

Nå kan hun imidlertid avsløre at husjakten endelig er over.

Røper huskjøp

Etter bruddet har eksparet bodd sammen i eneboligen de delte i Ski. I et nytt innlegg på Instagram, delt onsdag kveld denne uken, kan TV-profilen imidlertid avsløre at hun har kjøpt seg hus - alene.

«Minn meg på neste gang jeg kjøper HUS at jeg legger champisen på kjøl først. Fy flate, jeg har kjøpt HUS!!».

Det skriver hun til en video av seg selv som popper en flaske med champagne.

- Dette var gøy! Nå har det vært hustørke så lenge, men der satt den. Dette er også en bolig jeg elsker, så jeg er veldig fornøyd, sier den ferske huskjøperen til Se og Hør.

VISER FREM BOLIGEN: I Youtube-serien «Klarna stikker innom», viser kjendiser frem hvordan de bor. Og denne gangen er det gladjenta Marte Bratberg som står for tur. Vis mer

- Blir mye gøy fremover

Videre kan 40-åringen røpe at flyttingen ikke skjer før til sommeren, og at hun blir boende i Ski.

Gjennom vinteren har ivrige TV-seere fått se Haugen på «Torpet kjendis», hvor hun til slutt stakk av med seieren. Der viet hun blant annet tid til å sette opp et helt eget drivhus - med stor entusiasme.

Overfor Se og Hør kan influenseren love at det også kommer til å bli drivhus på den nye tomten.

- Dette er en gammel funkis, så det har potensiale, men umiddelbart så er det sånn at jeg kan flytte rett inn. Men det blir mye gøy fremover. Det blir drivhus, for å si det sånn. Og det har badekar.

LES OGSÅ: - Det er veldig skummelt og rart

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer