John Corbett og Bo Derek:

Deler gladnyhet etter 20 år

Stjerneparet har holdt milepælen skjult.

GLADNYHET: John Corbett og Bo Derek er nå mann og kone, etter 20 år i forhold. Her avbildet i 2008. Foto:John Sciulli / BEI / REX / NTB
GLADNYHET: John Corbett og Bo Derek er nå mann og kone, etter 20 år i forhold. Her avbildet i 2008. Foto:John Sciulli / BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert

I disse dager holder gjengen fra «Sex and the City» på med innspillingen av en oppfølger til den populære serien. Ivrige fans husker trolig godt trekantdramaet mellom Carrie, Mr. Big og Aidan - der Carrie til slutt valgte å gifte seg med Mr. Big.

Aidan måtte dermed finne lykken på annet hold. Etter alt å dømme vil Aidan dukke opp igjen i rollen som Carries eksforlovede i den nye innspillingen.

På privaten har skuespilleren bak den populære rollen, John Corbett (60), vært i et forhold med skuespiller og 80-tallets største sexsymbol Bo Derek (64) de siste 20 årene.

Nå har de imidlertid tatt forholdet ett steg videre.

HISTORISK: Skuespiller Renate Reinsve ble historisk under filmfestivalen i Cannes. Dagbladets filmanmelder Inger Merete Hobbelstad mener dette er viktig for norsk film. VIDEO: Canal + Vis mer

Avslører gladnyhet

Det var da 60-åringen gjestet The Talk denne uken at han kunne avsløre overfor talkshowverten Jerry O'Connell at han og kjæresten gjennom 20 år endelig har gitt hverandre sine ja.

- Jerry, jeg kan ikke tro at jeg glemte å fortelle deg at jeg giftet meg rundt juletider. Bo og jeg giftet oss! sier «Sex and the City»-skuespilleren.

Han forteller videre at begge er svært private personer, og at det er grunnen til at de ikke kunngjorde nyheten før nå. Han legger også til at familie og venner visste om det.

ENDELIG GIFT: John Corbett og Bo Derek er endelig mann og kone - etter 20 år som par. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB
ENDELIG GIFT: John Corbett og Bo Derek er endelig mann og kone - etter 20 år som par. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB Vis mer

- Dette er første gang noen av oss sier noe om det offentlig, for vi har egentlig ikke hatt muligheten. Så, du er kompisen min, og nå forteller jeg det visst til hele USA og verden også.

Ventet i 20 år

Nyheten bekreftes også av Bo Dereks talsperson, som forteller til People at de giftet seg i en privat seremoni mot slutten av fjoråret.

- Etter 20 år bestemte vi oss for å gifte oss. Vi ville ikke at 2020 skulle bli det året som alle så tilbake på og hatet. Vi tenkte: «Vel, la oss få én fin ting ut av det», fortsetter Corbett.

Det er duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslører Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

Paret har altså vært sammen i nesten to tiår, men har fram til nå avventet å gifte seg. I april i fjor, om lag et halvt år før bryllupet, åpnet 64-åringen seg om hvorfor de hadde valgt å vente.

- Jeg tror at når du er i starten av en fersk familie, og du skal skaffe barn og begynne på det nye familietreet, er det åpenbart en fantastisk forpliktelse og det er betyr masse. Men for oss, i vårt liv, har det ikke vært det ennå, sa hun i et intervju med Fox News.

Paret har bosatt seg på en ranch i California, der de bor med sine to hunder og fire hester. De har ingen barn sammen.

LES OGSÅ: Røper beinhard vaksine-avgjørelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer