John Corbett og Bo Derek:

Deler gladnyhet etter 20 år

Stjerneparet har holdt milepælen skjult.

GLADNYHET: John Corbett og Bo Derek er nå mann og kone, etter 20 år i forhold. Her avbildet i 2008. Foto:John Sciulli / BEI / REX / NTB
GLADNYHET: John Corbett og Bo Derek er nå mann og kone, etter 20 år i forhold. Her avbildet i 2008. Foto:John Sciulli / BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert

I disse dager holder gjengen fra «Sex and the City» på med innspillingen av en oppfølger til den populære serien. Ivrige fans husker trolig godt trekantdramaet mellom Carrie, Mr. Big og Aidan - der Carrie til slutt valgte å gifte seg med Mr. Big.

Aidan måtte dermed finne lykken på annet hold. Etter alt å dømme vil Aidan dukke opp igjen i rollen som Carries eksforlovede i den nye innspillingen.

På privaten har skuespilleren bak den populære rollen, John Corbett (60), vært i et forhold med skuespiller og 80-tallets største sexsymbol Bo Derek (64) de siste 20 årene.

Nå har de imidlertid tatt forholdet ett steg videre.

Avslører gladnyhet

Det var da 60-åringen gjestet The Talk denne uken at han kunne avsløre overfor talkshowverten Jerry O'Connell at han og kjæresten gjennom 20 år endelig har gitt hverandre sine ja.

- Jerry, jeg kan ikke tro at jeg glemte å fortelle deg at jeg giftet meg rundt juletider. Bo og jeg giftet oss! sier «Sex and the City»-skuespilleren.

Han forteller videre at begge er svært private personer, og at det er grunnen til at de ikke kunngjorde nyheten før nå. Han legger også til at familie og venner visste om det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer