Kara Keough Bosworth:

Deler gladnyhet ett år etter tragedien

«Real Housewives»-stjernen mistet sin nyfødte sønn i påsken i fjor. Nå venter en ny hverdag.

OVERRASKER: Kara Keough Bosworth delte første påskedag en gladnyhet med fansen. Foto: Skjermdump/ Instagram
OVERRASKER: Kara Keough Bosworth delte første påskedag en gladnyhet med fansen. Foto: Skjermdump/ Instagram Vis mer
Publisert

Rundt samme tid i fjor kunne realityprofilen Kara Keough Bosworth (32), kjent fra realityprogrammet «Real Housewives of Orange County», dele en hjerteskjærende beskjed med sine følgere.

På Instagram skrev Bosworth at hun hadde mistet sin nyfødte sønn.

«Den 6. april ble sønnen vår McCoy Casey Bosworth født klokken 03:10. Med en vekt på litt over fem kilo, fordelt på 53 centimeter, overrasket McCoy oss alle sammen med sin størrelse og styrke (og helhetlige perfeksjon). Underveis i fødselen fikk han skulderdystoci (fastlåst skulder journ.anm.) og en komprimert navlestreng», skrev hun den gang.

Komplikasjonene gjorde at livet ikke sto til å redde. I ettertid har Bosworth jevnlig oppdatert fansen på sorgprosessen, men nå kan det se ut som at familiehverdagen går mot lysere tider.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

- Du skal bli storebror!

Første påskedag, to dager før lille McCoy skulle fylt ett år, kunne nemlig realitystjernen meddele at hun venter barn på nytt.

«Forrige påske skjedde den verste natten i mitt liv. Vi holdt vår førstefødte sønn i våre armer, mens han tok sitt siste åndedrag. Vi tilbrakte tid i et helvete som ser barnet ditt dø. Denne påsken er helt klart bedre. Til tross for den elendige påskekvelden, kan jeg ikke se bort fra at denne dagen også representerer gjenfødelse. Fornyet håp», skriver 32-åringen på Instagram.

Videre skriver hun om betydningen av påske og nytt liv, før hun retter fokuset mot sin avdøde sønn - og overrasker med gladnyhet.

«Vi savner deg, Mack-a-doodle. Tusen takk for at du sender oss denne hellige gaven. Du skal bli storebror!»

Åpen om sorgen

Som nevnt har Bosworth flere ganger vært åpen om sorgen. Ekstra vanskelig ble det for realityprofilen da hun kort tid etter sønnens bortgang også mistet sin far.

32-åringen har likevel holdt motet oppe, til tross for at hun senest forrige måned mintes sønnen på Instagram - der hun erkjente at hun fremdeles føler på skyldfølelse.

Til et bilde av seg og sin avdøde sønn kunne hun avsløre at barnets vekt er blant det som har fått henne til å føle seg som en dårlig mamma, fordi sønnen veide fem kilo da han ble født.

Dette mener hun kan ha bidratt til å gjøre ting mer komplisert for den lille.

«Jeg er flau over å innrømme at det er bitterhet som treffer meg først. Hvordan? Hvordan skjulte jeg en baby på fem kilo? Hvordan visste ingen det? Hvordan visste jeg ikke det? (...) Hver baby født under fem kilo føles som et personlig angrep på meg. Noe som er helt latterlig, for det er i utgangspunktet alle babyer (for det meste).»

LES OGSÅ: Deler sjeldne bilder av barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer