Kara Keough Bosworth:

Deler gladnyhet ett år etter tragedien

«Real Housewives»-stjernen mistet sin nyfødte sønn i påsken i fjor. Nå venter en ny hverdag.

OVERRASKER: Kara Keough Bosworth delte første påskedag en gladnyhet med fansen. Foto: Skjermdump/ Instagram
OVERRASKER: Kara Keough Bosworth delte første påskedag en gladnyhet med fansen. Foto: Skjermdump/ Instagram Vis mer
Publisert

Rundt samme tid i fjor kunne realityprofilen Kara Keough Bosworth (32), kjent fra realityprogrammet «Real Housewives of Orange County», dele en hjerteskjærende beskjed med sine følgere.

På Instagram skrev Bosworth at hun hadde mistet sin nyfødte sønn.

«Den 6. april ble sønnen vår McCoy Casey Bosworth født klokken 03:10. Med en vekt på litt over fem kilo, fordelt på 53 centimeter, overrasket McCoy oss alle sammen med sin størrelse og styrke (og helhetlige perfeksjon). Underveis i fødselen fikk han skulderdystoci (fastlåst skulder journ.anm.) og en komprimert navlestreng», skrev hun den gang.

Komplikasjonene gjorde at livet ikke sto til å redde. I ettertid har Bosworth jevnlig oppdatert fansen på sorgprosessen, men nå kan det se ut som at familiehverdagen går mot lysere tider.

- Du skal bli storebror!

Første påskedag, to dager før lille McCoy skulle fylt ett år, kunne nemlig realitystjernen meddele at hun venter barn på nytt.

«Forrige påske skjedde den verste natten i mitt liv. Vi holdt vår førstefødte sønn i våre armer, mens han tok sitt siste åndedrag. Vi tilbrakte tid i et helvete som ser barnet ditt dø. Denne påsken er helt klart bedre. Til tross for den elendige påskekvelden, kan jeg ikke se bort fra at denne dagen også representerer gjenfødelse. Fornyet håp», skriver 32-åringen på Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer