Martin Reinertsen:

Deler gladnyhet: - Veldig hjertevarmende

«Love lsland»-profilen smiler fra øre til øre.

NYBAKTE FORELDRE: Martin Reinertsen fra «Love Island» og kjæresten Caroline Norlin har blitt foreldre. Foto: Privat
NYBAKTE FORELDRE: Martin Reinertsen fra «Love Island» og kjæresten Caroline Norlin har blitt foreldre. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Oslo-gutten Martin André Reinertsen (28) fikk mye oppmerksomhet for sin deltakelse i første sesong av datingprogrammet «Love Island» i 2018. Han nådde riktignok ikke helt opp, og ble sendt ut mot slutten av programmet - uten å ha funnet den store kjærligheten.

Det betyr imidlertid ikke at 28-åringen ikke var en ettertraktet kar. I etterkant av oppholdet på Gran Canaria fikk Reinertsen enorm oppmerksomhet fra damene, og intet mindre enn 200 frierbrev.

Til slutt ble det Caroline Norlin (24) som kapret Reinertsens hjerte. De har vært et par siden i fjor, og har siden den gang jevnlig delt bilder sammen i sosiale medier.

I mars kunne kjæresteparet også dele den hyggelige nyheten om at de ventet sitt første barn sammen. Det gjorde de begge på Instagram, der det kom frem at de skulle bli foreldre til en jente.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

- Hjertevarmende

Og nå har den lille kommet til verden, avslører paret på Instagram. I et innlegg mandag denne uken skrev Reinertsen at datteren så dagens lys søndag 25. juli.

28-åringen beskriver de siste dagene som spennende og lærerike overfor Se og Hør.

BABYLYKKE: Kjæresteparet fikk en datter 25. juli. Foto: Privat
BABYLYKKE: Kjæresteparet fikk en datter 25. juli. Foto: Privat Vis mer

- Det har vært en fantastisk opplevelse og følelsesladet å se henne komme til verden, og ikke minst holde henne i armene. Jeg har prøvd å forestille meg hvordan det skulle være, men det er noe helt annet å oppleve det. Det var veldig hjertevarmende og fint. Alt har gått helt supert og det er vi veldig glad for, sier den nybakte faren.

Nå skal de bruke den kommende tiden til å komme seg inn i rutiner. 28-åringen kan også avsløre at den nyfødte har fått en varm velkomst av familiens firbeinte venn, en chihuahua.

- Han har allerede tatt en beskyttende rolle, og det er vakkert å se, sier Reinertsen.

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Ble sammen i høst

- Hvordan har dere forberedt dere?

- Vi har gjort de forberedelsene som er normale å gjøre. Vi har kjøpt barneseng, barnevogn og stellebord. Også hadde vi en veldig hyggelig babyshower for en tid tilbake hvor vi fikk veldig flotte gaver. Så var det egentlig bare å forberede seg på hvordan det skulle bli, forklarer den tidligere «Love Island»-deltakeren.

Han startet tidligere i år som prosjektleder i Netthandelsgruppen, og jobber i tillegg som selvstendig konsulent. Norlin studerer sosialantropologi på Universitetet i Oslo.

- Vi fant hverandre på Instagram, det var veldig koselig. Vi kom i prat da Caroline var på ferie i Zakynthos i Hellas i 2019. Da var jeg i Oslo. Jeg tok deretter master i Sverige, så vi fikk ikke møtt hverandre noe særlig. Så traff vi hverandre igjen i fjor høst, og da ble vi sammen.

GRATULERER: Nora Haukland og Johannes Klemp fant hverandre under innspillingen av «Love Island» for ett år siden. Nå har Johannes fridd! Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

- Voksenpoeng

Allerede i januar i år ble de samboere, og siden den gang har det gått slag i slag for Reinertsen og Norlin. Reinertsen fikk mye oppmerksomhet fra damene etter tv-deltakelsen, men forteller at det er blitt langt roligere nå.

- Det hender at jeg blir gjenkjent, men det er selvfølgelig langt roligere enn det var før. Det er helt naturlig og greit, men det var gøy å være med på «Love Island» den gang. Det var en positiv opplevelse, men jeg er glad for at jeg har funnet min kjære nå.

- Kunne du tenkt deg mer tv?

- Jeg er nok ferdig med datingprogrammer, men hvis det dukker opp noen morsomme tv-tilbud som for eksempel «Farmen» eller «71 grader nord», så kunne jeg vært med. Vi har også sett på «Sommerhytta», noe som også kunne vært gøy å være med på. Men vi har jo en liten en å ta vare på, så det passer ikke helt i vårt liv nå, sier Reinertsen.

SINGEL: Iselin Nordøy ble kjent da hun fant kjærligheten på «Love Island». Kjærligheten tok slutt i sommer, og nå forteller Iselin om hvordan singeltilværelsen er. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch / Rød Løper Vis mer

Han sier også at det har skjedd mange forandringer i livet hans siden han deltok i «Love Island» i 2018, og forklarer at ting nå har begynt å falle mer på plass.

- «Love Island» var fint på den tiden, men jeg har nok fått betraktelig mer voksenpoeng siden den gang. Jeg trives godt med jobben og de oppgavene jeg har der. Nå har jeg hjemmekontor, og da har jeg også mulighet til å være hjemme med Caroline, sier han avslutningsavis.

LES OGSÅ: Albert (22) døde i ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer