Martine Ek Hagen:

Deler gladnyhet: - En drømmedag

Martine Ek Hagen har giftet seg.

BRYLLUP: Martine Ek Hagen giftet seg denne helgen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
BRYLLUP: Martine Ek Hagen giftet seg denne helgen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag morgen deler langrennsstjernen Martine Ek Hagen (30) den hyggelige nyheten om at hun har giftet seg med Aleksander Ek.

«Giftet meg med min beste venn i går, på den fineste plassen med de fineste folka. For en drømmedag», skriver hun på Instagram.

Langrensstjernen har også delt en rekke bilder fra den store dagen.

- Han likte det

Den store dagen fant sted drøye to år etter at Ek Hagen kunne dele den hyggelige nyheten om at kjæresten hadde fridd til henne.

«Han likte det, (detta usminka, bål-luktende, bustetrollet her) så han putta en ring på det», skrev hun da, og viste tydelig fram den diamantringen.

Paret har vært sammen i flere år. Overfor VG har Ek Hagen tidligere åpnet opp om forholdet - og spesielt det faktum at de begge har samme etternavn.

- Det er helt sykt. Vi er ikke i familie. (...) Vi har sjekket, forsikret en lattermild Ek Hagen i 2015.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

Nyheten om forlovelse kom ett år etter at Ek Hagen bestemte seg for å legge skiene på hylla. Hun har i etterkant vært åpen om at hun ønsker å fokusere på andre ting i livet.

- Som toppidrettsutøver lever man i en boble hvor man tenker at det ikke finnes noe annet liv, men det er så mye annet enn det å jakte resultater. Ingen av de jeg kjenner som har lagt opp, har angret på valgene deres, har hun sagt til Dagbladet.

Hun la imidlertid ikke skjul på at det var trist å gi seg som langrennsløper.

- Det er trist å tenke på at jeg aldri mer får kjenne følelsen av å være i toppform. Akkurat det kommer jeg til å savne, sa hun.

LES OGSÅ: - Forlovelse kan være rett rundt hjørnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer