«Beat for beat»

Deler gladmelding

Etter over et år borte fra skjermen, venter nå en gladmelding til seerne som savner «Beat for beat».

RETURNERER: Etter å ha vært borte fra tv-skjermen i halvannet år, er Atle Pettersen nå klar for å returnere som programleder i «Beat for beat». Foto: Julie Marie Naglestad/ NRK
RETURNERER: Etter å ha vært borte fra tv-skjermen i halvannet år, er Atle Pettersen nå klar for å returnere som programleder i «Beat for beat». Foto: Julie Marie Naglestad/ NRK Vis mer
Publisert

I oktober skrev Dagbladet at NRK ikke hadde bestilt flere episoder av gullrekkens «Beat for beat». Prosjektleder for programmet, Stian Malme, sa til Dagbladet den gang at situasjonen var udramatisk. I fjor høst måtte «Beat for beat» vike for «Familiens Ære».

- Programskjemaet endrer seg litt fra år til år. «Beat for beat» har vært en stolpe i 20 år, og det kommer den nok til å fortsette å være. I høst er det «Familiens Ære» som går, og så kommer det noen andre prosjekter på fredager etterhvert. Så kommer nok «Beat for beat» sterkere tilbake neste år, sa Malme til Dagbladet i oktober.

Gladmelding

Halvannet år etter at siste sesong ble sendt, bekrefter Malme overfor Dagbladet at NRK har bestilt en sesong til av «Beat for beat». Datoen er ennå ikke satt, men det kommer på skjermen i høst.

- Vi er selvfølgelig veldig glade for en ny bestilling. «Beat for beat» er fremdeles enormt populært hos publikum etter over 20 år, skriver Malme i en sms til Dagbladet.

Det blir ikke store forandringer i programmet, sammenliknet med siste sesong.

- Vi har ikke endret noe på konsept eller medvirkende personell, sier Malme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer