Justin Timberlake og Jessica Biel:

Deler første glimt av sønnen

Stjerneparet ble tobarnsforeldre i fjor sommer.

OVERRASKER: Justin Timberlake overrasker når han deler første glimt av hans og Jessica Biels yngste sønn. Foto: Rodin Eckenroth / Getty Images / AFP / NTB
OVERRASKER: Justin Timberlake overrasker når han deler første glimt av hans og Jessica Biels yngste sønn. Foto: Rodin Eckenroth / Getty Images / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Overraskelsen var stor da en rekke utenlandske medier i juli i fjor kunne melde at Jessica Biel (39) og Justin Timberlake (40) hadde fått sitt andre barn. Frem til da hadde det ikke vært kjent at Biel hadde vært gravid.

Det skulle også ta flere måneder før fødselen i det hele tatt ble bekreftet av paret. Det skjedde nemlig ikke før i januar.

Da kunne Timberlake selv fortelle at de hadde fått en sønn, som de har gitt navnet Phineas.

- Han er utrolig, og så søt. Ingen av oss sover. Men vi er i ekstase. Vi er kjempe begeistret og kunne ikke vært lykkeligere. Veldig takknemlige, sa Timberlake da han gjeste Ellen DeGeneres' populære talkshow, ifølge People.

EKSER: Britney Spears har lagt ut en video på Instagram der hun danser til eksens låt. Nå har Justin Timberlake svart, og det setter fyr på kommentarfeltet. Vis mer

Hyller fedre

Nylig gjestet Jessica Biel Dax Shepards (46) podkast «Armchair Expert», og der fortalte hun om familiens nye tilskudd.

- Jeg fikk en hemmelig covid-baby, fortalte hun, ifølge US Weekly.

Stjerneparet er svært private når det kommer til familielivet og verden har lenge hatt til gode å få et lite glimt av den hemmelige sønnen, frem til nå.

Nylig feiret USA og Storbritannia farsdag, og i anledning den store dagen delte Timberlake en rekke bilder på sin Instagram-profil.

Blant bildene kunne man se det første glimtet av parets elleve måneder gamle sønn. På et av bildene ser man nemlig Timberlake selv spille videospill sammen med sine to sønner.

Under Instagram-innlegget delte artisten en hyllest til alle fedre der ute:

«Å være pappa er bedre enn jeg noen gang kunne ha forestilt meg. Takknemlig til fedrene mine og bestefedrene mine for å ha ledet veien, gjort det mulig for meg å leve ut drømmene mine og for å lære meg at livet skjer i alle de små øyeblikkene. Gratulerer med farsdagen til alle fedre der ute».

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Overrasket med detaljer fra småbarnslivet

Da Biel gjestet podkasten var det imidlertid ikke første gang hun åpnet seg om den nye tilværelsen som tobarnsmor. Hun har også snakket med talkshowdronningen Ellen DeGeneres (63) tidligere.

Da hun gjestet det populære talkshowet i april kunne hun avsløre at den nye hverdagen, til tross for søvnløse netter, er en «vill, gal og morsom reise». Samtidig kunne hun røpe at det nye tilskuddet går godt sammen med parets eldste sønn, Silas.

- Silas er en ekte underholder som elsker å fortelle historier, og han ønsker å ha all oppmerksomheten rettet mot ham. Så Phin (Phineas, journ.anm.) har bare øyne for Silas, fortalte hun, ifølge People.

- Alt Silas gjør er hysterisk morsomt og alt Phin gjør er hysterisk morsomt, så de ler egentlig bare av hverandre hele dagen lang. Det er utrolig søtt, la hun til.

LES OGSÅ: Viser frem datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer