Ellie Goulding:

Deler første glimt av babyen

Sangstjernen har så langt holdt sin nyfødte langt unna sosiale medier - fram til nå.

STOR DAG: Ellie Goulding og Caspar Jopling giftet seg i 2019. Tidligere i år fikk de sitt første barn sammen. James Hardisty / PA Photos
STOR DAG: Ellie Goulding og Caspar Jopling giftet seg i 2019. Tidligere i år fikk de sitt første barn sammen. James Hardisty / PA Photos Vis mer
Publisert

Det var tidligere i år at den britiske artisten Ellie Goulding (34) avslørte at hun og ektemannen, kunsthandleren Caspar Jopling (29), ventet sitt første barn sammen.

Selve graviditeten røpet «Love Me Like You Do»-artisten i et intervju med Vogue i februar - på et tidspunktet da stjernen var 30 uker på vei.

Ellie Goulding opptrer på brudeshow i Oslo. Vis mer

Deler video

I starten av mai delte imidlertid paret nyheten om at babyen var født. Det kom frem i et innlegg på Joplings Instagram-story.

«Mor og baby er begge friske og lykkelige. Utrolig takknemlig», skrev hun den gang, før hun noen dager senere røpet at sønnen hadde fått navnet Arthur Ever Winter Jopling.

Torsdag denne uka delte 34-åringen de første glimtene av Arthur på Instagram. I en video dokumenterer hun nemlig graviditeten ved å vise babykulen gjennom svangerskapet, og også bilder som viser henne trene underveis.

Helt på slutten av videoen, får følgerne hennes se den lille sjarmklumpen for første gang når Goulding går ut for å ta seg en spasertur med den nyfødte for senere å hvile i senga med ham.

«Jeg hadde et stort og ikke forventet prosjekt i år. Jeg tror det kan ha vært det fineste prosjektet så langt», skriver sangstjernen under videoen, som er laget av ektemannen.

- Følte meg menneskelig

Til Vogue uttalte Goulding i februar at graviditeten kom uventet.

- Tanken på å bli gravid virket å kunne bli en realitet, sa den Grammy-nominerte artisten, som la til at hun og mannen fant det ut mens de feiret ettårsjubileum i august.

BABYLYKKE: Noen av parene i Discovery+-serien «Singletown» besto testen med glans, mens for andre tok livet en ny vending etter realityserien. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

- Det skjedde rundt den tiden da jeg og Caspar reiste bort i anledning vår ett års bryllupsdag, og det var i utgangspunktet da vi fikk vite det. Det var sprøtt fordi det var bryllupsdagen vår. Det var ikke planen. Tanken på å bli gravid virket ikke som en realitet, innrømmet 34-åringen.

Og:

- Det å bli gravid gjorde på en måte at jeg følte meg menneskelig. Jeg vil egentlig finne et bedre ord en kvinnelig - men jeg har kvinnelige kurver jeg aldri har hatt før. Jeg nyter det, og det gjør mannen min også, uttalte hun.

LES OGSÅ: Slik skjulte hun graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer